Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz, ha még nem borotválom a...

Gáz, ha még nem borotválom a lábam? 15/L

Figyelt kérdés

2015. szept. 7. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Attól függ, hogy szükséges lenne-e.
2015. szept. 7. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem az. Én is kb 8 hónapja epilálom (sosem borotváltam). Szerintem sokkal rosszabb, hogy ha valaki 13 évesen kezdi el, mikor semmi szükség nincs rá. De az "menő". 16/L
2015. szept. 7. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
ha nem rövidnaciban vagy, vagy szőke a szőr, vagy nincs pasid, vagy tél van, nem cinkes. :D 15 évesen meg pláne nem! és 20 elmúltam, de télen, szingliség idején nem szoktam :3 melegít, én meg fázok :D
2015. szept. 7. 19:34
 4/6 anonim válasza:
0%
Ha nagyon látszik és zavar akkor elkezdhetsz szőrteleníteni de ajánlom, hogy inkább gyantáztass igaz fájdalmas de jobban jársz!! én borotvához nyúltam ennyi idősen mint te, most 25 vagyok és nagyon gáz, állandóan tiszta borosta vagyok és sötétebb lett a szőr, igy még fájdalmasabb lenne gyantáztatni és ráadásul ez sem tart pár napnál tovább így hogy vastag a szőr....
2015. szept. 8. 11:09
 5/6 Joe.38 ***** válasza:
64%
Gàz ? Nem gàz. Ezt te làtod. Magad èrzed kell- e ? Bizony vannak pasik akik a dagi lànyokat kedvelik. Ès vannak pasik akik felnőtt nőkön olyat kedvelnek ami a többsèg azaz mai trendi szerint gusztustalan. Van olyan oldal hkgy harisnyàs szőrős női làbak. Van aki a termèszetes szőrös puncit szeretik. Lehet meglepődsz ezen. De van. Ezzel se lebeszèlni se ràbeszèlni nem akarlak semmire. Te meg majd pàrod vàgya dönti el mi a jó neked , nektek. Tudom ma a pedofil csupasz a divat. Azzal sincs gond. Èn csak azt mondom legfontosabb hogy sajàt magad a sajàt bőrödbe jól èrezd magad. Ha borotvàlàs utàn jól èrzed magad tedd ! Ha nem teszed akkor sincs gond . Ne akarj a többi lànynak megfelelni. Nem közülük lesz fèrjed. Pàrodnak vagy jövőbeni pàrodnak inkàbb. De elsősorban te hogy èrzed magad a bőrödben. Ez a fontos.
2015. szept. 11. 06:26
 6/6 m3246 válasza:
4%
küld egy képet vazzeg, így honnan tudjam...
2015. szept. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!