Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok, borotválo...

13 éves lány vagyok, borotválom a lábam és a hónaljam már egy jo ideje de úgy érzem h nekem a borotva nem jo megoldás mert nagyon gyorsan visszanő a szőr és a bőröm túl érzékeny! (többi lent)?

Figyelt kérdés
tehát már egy ideje borotválom magam es anyukám nem tud róla es nem is merem témába hozni mert nem szoktunk ilyenről beszelni :c es azon gondolkoztam h mivel itt a nyár anya tudta nélkül veszek. hideggyantacsíkokat. Szerintetek jo ötlet? jok a hideggyantacsíkok?

2014. jún. 21. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
anyukád, hogy ne tudna róla?! vagy neki alap, hogy olyan csupasz a lábad mint egy kisbabának? sztem mondd el anyukádnak, ő majd segít
2014. jún. 21. 18:22
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem is azzal van a baj, hogy 13 évesen kezdted. (A mai fiatalok társadalma olyan szinten eldeformálódott, hogy az is csoda hogyha szűz vagy még ennyi időse.) Egyébként,az nagy gond, hogy anyukád nem tud róla... Nem fognak megbízni benned. Még akkor sem, ha ez "nem olyan nagy dolog".

De a kérdésedre visszatérve, inkább az epilátort ajánlom.

De...szerintem mindenképp beszélj anyukáddal.

2014. jún. 21. 18:27
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de nem tudom h kezdjem v mit mondjak neki! am nem nem hiszem h feltűnk neki h borotválom, azt mondta volna.
2014. jún. 21. 18:30
 4/14 anonim válasza:
48%

en sem szoktam neki beszamolni, meg is tudja, sot nekem meg mondtak is, ezzel az indokkal: ne nezzek ki ugy mint egy majom

:') :') :')

2014. jún. 21. 18:45
 5/14 A kérdező kommentje:
:DD és neked h tudta meg!?
2014. jún. 21. 18:48
 6/14 anonim ***** válasza:

Először is, elég baj, hogy anyukád nem tud róla.

Olyan sok kérdésnél olvasom, hogy a kérdező anyja nem tud erről, nem tud arról, komolyan gyerekek, miért nem beszéltek meg női dolgokat egy felnőtt nővel? Mi visz rá a titkolózásra? Esküszöm, nem értem. Soha semmit nem titkoltam el anyukám elől.

Másodszor, a hideggyanta fityfenét sem ér, emellé még drága is. Ha gyantázni akarsz, használj normális, patronos gyantát, fodrászkellékesben 300 Ft, vegyél mellé lehúzócsíkot, az is kb. ennyi. 600 Ft-ért hideggyantából kapsz egy fél csomaggal, normális gyantánál meg egy patron elég 3 alkalomra.

Harmadszor, a gyantánál meg kell várni, míg a szőr megnő fél centisre, különben nem ragad bele a gyantába. Komolyan azt hiszed, hogy anyukádnak nem fog feltűnni, hogy hirtelen 3-4 milliméteres erős szőrzet van rajtad?

2014. jún. 21. 19:09
 7/14 anonim válasza:

4-es vagyok:

onnan tudta meg, hogy latja. Nyaron nem szoktal trikot hordani? ha igen akkor biztos latja hogy sima a honaljad amikor felemeled a kezed. mindegy

szerintem beszelj anyukaddal:)

ki massal beszelhetned meg?

o is nobol van:)

o is volt mar kamasz.

megerti.

es mi lesz akkor amikor menstrualni fogsz?

2014. jún. 21. 19:26
 8/14 A kérdező kommentje:

6-os igazad van beszelnem kéne anyával de nem tudom h mit mondjak :// ,7-es neked is igazad van köszi a válaszokat ^^ ja es 7-es mar menstruálok és tud róla

:D

2014. jún. 21. 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Menj oda hozzá: "Anyu, beszélnünk kell. Nem tudtam, hogy mondjam meg neked, de mivel nagyon szőrös a lábam/hónapjam, nekiálltam borotválni. Ne haragudj, hogy nem szóltam, nem mertem, mert nem tudtam, mit fogsz szólni. De nekem nem jó a borotva, tudnál segíteni gyantát választani?"

Ennyi, nem nehéz ez. Valószínűbb, hogy már észrevette, és arra vár, hogy te mondd el neki.

2014. jún. 21. 19:43
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es köszi szépen a segítséget :33 asszem rászánom magam :D
2014. jún. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!