Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok, borotválo...

13 éves lány vagyok, borotválom a lábam és a hónaljam már egy jo ideje de úgy érzem h nekem a borotva nem jo megoldás mert nagyon gyorsan visszanő a szőr és a bőröm túl érzékeny! (többi lent)?

Figyelt kérdés
tehát már egy ideje borotválom magam es anyukám nem tud róla es nem is merem témába hozni mert nem szoktunk ilyenről beszelni :c es azon gondolkoztam h mivel itt a nyár anya tudta nélkül veszek. hideggyantacsíkokat. Szerintetek jo ötlet? jok a hideggyantacsíkok?

2014. jún. 21. 18:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
na, beszeltel anyukaddal?:)
2014. jún. 21. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha csak nem valami szuperkonzervatív családban élsz, ez tényleg nem egy nagy ügy. Feltételezem, anyukád is szőrteleníti magát valahogy. Amúgy én az epilátort javasolnám, pár ezer forintért már lehet kapni teljesen jókat, és évekre meg van oldva a szőrtelenítés. :)
2014. jún. 22. 02:21
 13/14 A kérdező kommentje:
majd ma beszélek vele valószínű :D utolsó köszi ^.^
2014. jún. 22. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
jajmááár.szánalom ez a mai világ gyerekek.:)
2014. jún. 23. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!