A barna vagy a szőke hajú nők tetszenek jobban?
Mondjuk egy ugyanolyan csinos no inkabb szoke vagy inkabb barma hajjal tetszene meg nektek elobb?
Foleg egy 18-30-ig terjedo korosztaly erdekelne.
nekem a szőke nagyon tetszett. de sajna amikor olyanra festettem elég gyatrán állt,még akkor is amikor profi fodrász festette szép hamvasra. egyszerűen nem illett a bőr színemhez és a stílusmhoz se. természetellenesnek éreztem addig a pár hónapig. vissza festettem ezért az eredeti barnára.
de ismerek olyat akinek a szőke nagyon jól áll, festve is. de ezek az emberek általában szőkén születtek csak mondjuk később bebarnult a hajuk. az ilyen típusúaknak oké(világos bőr,tél típus)
szóval ez teljesen ember függő. olyat is tudok aki eredetileg szőke,de barnára festeti és nagyon csinos,jól áll neki.
ezt ki kell tapasztalni,hogy kinek mi áll jól.
csakúgy mint a vörös is van akinek nagyon furcsa,vagy nincs eltalálva a szín. másnál meg természetesnek tűnik. szóval emberfüggő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!