Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A barna vagy a szőke hajú nők...

A barna vagy a szőke hajú nők tetszenek jobban?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy ugyanolyan csinos no inkabb szoke vagy inkabb barma hajjal tetszene meg nektek elobb?

Foleg egy 18-30-ig terjedo korosztaly erdekelne.

2015. szept. 2. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lehet mindkettőt? személyfüggő egyébként
2015. szept. 2. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, lehet valaki nagyon szép szőke, és narna hajjal is.
2015. szept. 2. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
"barna"
2015. szept. 2. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik áll neki jobban. De mindenképp a természetes jön be, a festett sose szép.
2015. szept. 2. 14:42
 5/8 gnoomage ***** válasza:
Nem tudom hogy miért nagy cucc ez a haj szín cucc. Az utcán ugyanúgy megnéznek egy szép barna/szőke lányt. Olyan legyen amilyet akarsz.
2015. szept. 2. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hajtól függ. De ha a szőke olyan festett sárga vagy fehér, akkor biztos, hogy a barna :)
2015. szept. 2. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem a szőke nagyon tetszett. de sajna amikor olyanra festettem elég gyatrán állt,még akkor is amikor profi fodrász festette szép hamvasra. egyszerűen nem illett a bőr színemhez és a stílusmhoz se. természetellenesnek éreztem addig a pár hónapig. vissza festettem ezért az eredeti barnára.

de ismerek olyat akinek a szőke nagyon jól áll, festve is. de ezek az emberek általában szőkén születtek csak mondjuk később bebarnult a hajuk. az ilyen típusúaknak oké(világos bőr,tél típus)

szóval ez teljesen ember függő. olyat is tudok aki eredetileg szőke,de barnára festeti és nagyon csinos,jól áll neki.

ezt ki kell tapasztalni,hogy kinek mi áll jól.

csakúgy mint a vörös is van akinek nagyon furcsa,vagy nincs eltalálva a szín. másnál meg természetesnek tűnik. szóval emberfüggő!!

2015. szept. 2. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
A természetes szín tetszik a legjobban. Természetes szőke.
2015. szept. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!