Fiúk! Melyik embertípus tetszik nektek leginkább? Csak az arcokat, a fejformákat, a hajakat nézzétek! L
Persze lányok is válaszolhatnak nyugodtan. Csak akkor kérlek, írd oda, hogy lány vagy!
Az alábbi arcokat állíthatjátok sorrendbe potozhatjátok 10-es skálán, vagy ahogy tetszik. Jó lenne, ha azt is elmondanátok, hogy mi jó/nem jó bennük. És persze, tudom, hogy mindenkinek más a véleménye, de azért kíváncsi vagyok.
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
Remélem, mindegyik látszódik. Ha nem, kommentben megint megpróbálom.
6. nekem tökéletes :) 19/f
hasonlítasz rá? :D
1: ha nem kínai lenne, akkor magasabb pontszámot adnék. 10/6
2: nem tetszenek a színesbőrűek. no racism.
3: 10/7
4: 10/8
5: 10/8
6: 10/6
Köszönöm a válaszokat! ^^
Nem, én pont, hogy a hatosra nem hasonlítok egy cseppet sem, mivel a hajam sötétbarna, a bőröm pedig amolyan kreolos. Bocsi első.
Amúgy nekem elsőre a japán (nem kínai) lány tetszett nagyon, de aztán megtaláltam a 3-as képét, és akkor gondoltam először egy lányról, hogy szebb, mint a keletiek. Szóval nálam ő 10/10 :) A második a japán, a harmadik az 5-ös, a többi pedig változó. Egyszer ez tetszik jobban, másszor az.
Nekem így jönnek sorban:
6
2
4
1
5
3
Ja és 15/lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!