Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudjam megakadajozni...

Hogy tudjam megakadajozni azt, hogy ne izzadjak annyit?

Figyelt kérdés
Mar, nagyon idegesit hogy nem tudok egy tapados roviduju felsot felvenni mert 5 perc viseles utan megjelnik az a kellemtlen izzadas folt! valamit a dezodorokon kivul valaki tud ajanlani?
2015. aug. 31. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Tönkreteszi bájos magyarságodat az "azt" szó.

Aztat jobban illett volna.

2015. aug. 31. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:

forgasd gyakrabban a helyesírási szótárat!

nyáron egyébként mindenki izzad, biztos jártál biológia órára, teljesen mindegy, hogy milyen felsőt veszel fel.

2015. aug. 31. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy a nyelvtanon lovagolok én is, de a kérdésednek több értelme lenne, ha úgy mondanád: "Hogyan tudnám megakadályozni, hogy annyit izzadjak?", mert ha azt akadályozod meg, hogy nem izzadsz, akkor azt akarod, hogy többet izzadj.

A kérdésre válaszolva, nyáron mindenki így van ezzel, maximum annyit tehetsz, hogy szellőzőbb anyagokat választasz, és olyan színeket, amelyeken annyira nem látszik a nedvesség. Ha pedig hűvösebb időben is erősen izzadsz, akkor érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt, mert valószínűsíthetőleg hormon probléma áll a probléma mögött.

2015. aug. 31. 21:32
 4/5 pinkpancser ***** válasza:

megakadáLYozni, hogy ne izzadj? Vagyis izzadni akarsz?

Na de hogy választ is kapj:

-klíma

-dezodor

-jól szellőző ruha

2015. aug. 31. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben voltam.

Vegyél Solutio Andisudoricát.

Gyógyszertárban pár száz ft-ért megkapod, aztán én lefekvés előtt szoktam felkenni belőle, soha ne borotválkozás után, meg ne sokat tegyél! Mert akkor megég a bőröd és nagyon fogja marni!

Többször tegyél keveset és utána simán vehetsz fel színes pólókat, nyoma sem lesz izzadtság foltnak. ;)

Apropó, helyesírás. Nem kötözködni jöttem, de szúrja a szemem...

2015. szept. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!