Hogy tudjam megakadajozni azt, hogy ne izzadjak annyit?
Tönkreteszi bájos magyarságodat az "azt" szó.
Aztat jobban illett volna.
forgasd gyakrabban a helyesírási szótárat!
nyáron egyébként mindenki izzad, biztos jártál biológia órára, teljesen mindegy, hogy milyen felsőt veszel fel.
Bocsi hogy a nyelvtanon lovagolok én is, de a kérdésednek több értelme lenne, ha úgy mondanád: "Hogyan tudnám megakadályozni, hogy annyit izzadjak?", mert ha azt akadályozod meg, hogy nem izzadsz, akkor azt akarod, hogy többet izzadj.
A kérdésre válaszolva, nyáron mindenki így van ezzel, maximum annyit tehetsz, hogy szellőzőbb anyagokat választasz, és olyan színeket, amelyeken annyira nem látszik a nedvesség. Ha pedig hűvösebb időben is erősen izzadsz, akkor érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt, mert valószínűsíthetőleg hormon probléma áll a probléma mögött.
megakadáLYozni, hogy ne izzadj? Vagyis izzadni akarsz?
Na de hogy választ is kapj:
-klíma
-dezodor
-jól szellőző ruha
Ugyan ebben a cipőben voltam.
Vegyél Solutio Andisudoricát.
Gyógyszertárban pár száz ft-ért megkapod, aztán én lefekvés előtt szoktam felkenni belőle, soha ne borotválkozás után, meg ne sokat tegyél! Mert akkor megég a bőröd és nagyon fogja marni!
Többször tegyél keveset és utána simán vehetsz fel színes pólókat, nyoma sem lesz izzadtság foltnak. ;)
Apropó, helyesírás. Nem kötözködni jöttem, de szúrja a szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!