Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne izzadjak...

Mit tegyek, hogy ne izzadjak ennyire?

Figyelt kérdés

Jó tudom nagyon meleg van...de rólam állandóan folyik a víz, nedves a felsőm..míg a körülöttem lévőknek épp megcsillan a bőre vagy még annyi sem.

Arról nem is beszélve, hogy tapad a bőröm. Megfürdök aztán elmegyek pl a barátomhoz és tiszta tapadós vagyok :S

2010. jún. 10. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
na ez engem is érdekelne
2010. jún. 10. 13:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Ja és nem úgy hogy pl. a hónaljamon foltos a felsőm vagy ilyesmi, ez szinte nem is látszik de nedves az egész felsőm ami nagyon zavar. Bárki hozzám ér egyből érzi.

Ja és szerencsére büdös sem vagyok.

2010. jún. 10. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mi ilyen izzadós tipusok vagyunk..velem ugyanez van..

asszem a niveának van ilyen vízspray..de ilyen gyógyvizes amivel fújkálhatod magad a melegben,ha gyógyszertárban rákérdezel tudni fogják

+

nedves törlőkendő mindíg legyen nálad.

vagy víz amivel leöntöd magad

nekem ezek váltak be

jaés a dezodort se felejtsd el,mert a melegben amikor izzadunk lehet kellemetlen szagunk.

remélem segítettem.

:)

pusza

2010. jún. 10. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:
köszike a választ :))
2010. jún. 10. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
és véletlenül se öntsd le magad kólával vagy ízesített vízzel..:D egyszer-kétszer sikerült és 2hétig ragadtam.:D
2010. jún. 10. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt a gondom,mondjuk azt nem mondtad,hogy csak nyáron vagy e ennyire izzadós,nah rólam mindig,még akkoris mikor majd meg fagytam folyt a víz főleg hónaalj tájékon.Büdös én sem voltam,csakhát rohadt szar érzés volt:D mondjuk ez nekem ilyen szorongásos cucc lehetett.

nahde!rákerestem és nemtom hol ajánlották az exodort.nah az nekem nem használt.DE! a solutio antisudorica IGEN! és most lehet akármilyen meleg hiába foltos másnak a hónaalján a ruha én tök száraz vok! azért írtam az exodor is mert lehet,h kinek ez kinek az válik be.Az exodort egy illatszerben találtam asszem olyan 400 ft körül.a másikat pedig gyógyszertárban lehet venni nevetséges áron 345 ft. ami az 1000 ft-os hasznavehetetlen izzadsággátlókhoz képest iszonyat jó ár...

2010. jún. 10. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

jajj utolsó vagyok,bocsi félreolvastam a kérdést:S

hagyd figyelmenkívül az előzőeket mert az akkor nem segítség neked....

akkorviszont hordj magaddal hideg vizet,vagy ilyen frissítő kendőt és hordj szellős fölsőket,ami nem tapad rád.Ha van esélye elpárologni az izzadságnak hidd el elfog

2010. jún. 10. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:
köszike :)
2010. jún. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!