Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Izzadás? Hogyan tudom megakadá...

Izzadás? Hogyan tudom megakadájozni?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyok ideges akkor is nagyon izzadók és nagyon zavar. Használok dezodort és már mndent kipróbáltam! Fontos lenne a segítségetek...
2013. ápr. 15. 09:25
 1/3 anonim válasza:
Először is minden nap tusolj le.Tusolás után használj izzadásgátló ,,krémet,, amit boltokban tudsz megvenni.Valamint igyekezd elkerülni a műszőrös pólókat!
2013. ápr. 15. 09:35
 2/3 anonim válasza:

[link]

Ennek a cikknek az alján találsz természetes izzadásgátló módszereket. A zsályateáról már mástól is hallottam, hogy nagyon jó, szerintem érdeklődj utána, hogy pontosan hogyan kell a kúrát csinálni. A homeopátiás szereket is melegen ajánlom, azok is biztosan segítenének, keress fel vele egy szakembert, aki megállapítja, hogy melyikre van szükséged, vagy nézd ki egy könyvből (de ne internetről keresd szerintem, az nem olyan megbízható).

2013. ápr. 15. 09:51
 3/3 anonim válasza:
Én a Maxim izzadásgátlót ajánlom. Én is izzadós típus voltam de ez segített. Az izzadás 100%-ban megszűnt. Este lefekvés előtt kell felkenni száraz bőrre. Nem olcsó de nem is drága, nekem 10 hónap után fogyott ki. Nem minden patikában árulják, de interneten viszonylag könnyen találsz. Itt egy kép róla : [link]
2013. ápr. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!