UV lámpa alatt miért nem köt a színes zselé?
Vettem, nem kérdeztem mihez való nem mondták. Vissza tudom vinni azzal nincs is gond, csak tényleg pont az a szín amit kerestem, igaz led lámpát azért nem vennék miatta. Csak érdekelt, hogy mi is lehet a probléma, mert más nem jutott eszembe.
Második válaszoló köszi, és sosem próbáltad a led zselé mit csinál uv alatt?
Kedves első válaszoló nem, nem gagyi.
A továbbiakban pedig kíméljenek meg azok akik itt élik ki másokon a sérelmeiket, fájdalmaikat, tessék inkább orvoshoz fordulni ahelyett hogy segítséget kérő vadidegeket próbálnátok megalázni a saját nyomorotok miatt.
Így van mint az utolsó mondja, ami UV alatt megköt az led alatt nem feltétlenül köt meg. Viszont UV fénycső alatt lehet, hogy hosszabb idő alatt köt, ha a cső már gyengült.
Tiszta az a cső? Úgy értem, nem ragadt rá már sok rétegben lakk véletlenül amikor hozzá ért kötés előtt? Mert akkor le kell mosni lakk lemosószerrel, csak a műanyaghoz ne érjen az oldószer, az üveg csőnek nem árt, műanyagot viszont megmarja. Sőt ha tiszta a cső akkor rendesen köt alatta az UV-re kötő lakk de a ledre kötőnek is kötnie kell mert az UV hatékonyabb aktiváló hatású fény az ilyesmi fényre kötő lakkokra, mint a kék led lenne.
Esetleg mutassanak egy kötés próbát vele, ha tényleg köt valamire és legalább kiderül milyen az a lámpa amivel működik, már ha egyáltalán működik.
Erre kíváncsi lennék én is, ha már foglalkoztunk vele, hogy ebben van-e átverés, egyáltalán bele mennek-e a próbába, mert ha nem akkor már tudják, hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!