Vanak itt fiatalabb, idősebb lányok, akiknek hasonlók a mellük?
Figyelt kérdés
70A mellem van, kissé hegyes alakú, de viszonylag nagy a bimbóudvarom átmérője és kissé zavar.
Titeket ez mennyire zavar?
Kort is írjatok, lécci!
17/L
2015. aug. 29. 14:55
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen, egyáltalán nem zavar, ahogy a barátomat sem. Neki tetszik is.
25L
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de egy kicsi mellet kimondottan feldobnak az ilyen "extrák", pl hogy hegyes a formája, nagy a bimbóudvar stb. Azért van ez, mert a méretéből adódóan nem túl látványos. Ha a barátnőmnek ilyen lenne, nekem valószínűleg direkt tetszene.
4/5 Scav válasza:
Nekem is tetszik az ilyen, ezen nem kell agyalni. Jobb is, mint az átlagos bimbóudvarú nagy mell.
Aki megszeret, az a melledet is imádni fogja amikor már ott jártok, hogy leveszed előtte a melltartód.
Hegyes álló kis cicik szexik. Bimbóudvar meg inkább nagyobb legyen, a fiúknak legyen kisebb :D
5/5 anonim válasza:
A nagy bimbóudvar annyira nem lenne zavaró, bár jobb szeretem a kicsit, de mellekből csak a nagyok tetszenek.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!