Két hónap körüli barátokat (nyugodtan írjon az is, akinek idősebb/fiatalabb) éjjel is minden étkezés előtt tisztába teszitek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 09:19
1/13 anonim válasza:
Az enyém majdnem 2 hónapos. Egyszer kel éjjel, olyan 3 körül általában. Tisztába teszem, de csak azért, mert képes annyit pisilni ejszaka, hogy nem bírja el a pelus. Miután párszor úgy ébredt, hogy pisis volt, inkább adok rá egy tisztát éjjel. Egyébként a kórházban a csecsemősök nem javasolták, csak akkor, ha ilyen van, hogy átázik.
2/13 anonim válasza:
8 hetes korától már csak egyszer (hajnalban) kelt szopni, de ha csak pisi volt és nem túl sok, akkor nem pelenkáztam. Előtte is akkor, ha bekakilt vagy nagyon tele volt pisivel.
3/13 anonim válasza:
3hós, egyszer kel éjjel olyan 3 körül akkor tisztába teszem.
1 hónaposan még többször kelt akkor is minden etetésél tisztába tettem
5/13 anonim válasza:
Kétszer eszik, 1-kor, akkor nem teszem tisztába, 4-kor már muszáj, mert teli a pelus pisivel.
6/13 anonim válasza:
Az én fiam 8 hetes korától nem kel éjjel, de előtte is csak akkor tettem éjjel tisztába, ha bekakilt.
7/13 anonim válasza:
Nekem is 1x eszik, akkor tisztába is teszem. Van, hogy van kaki, van hogy tele pisivel, van, hogy alig van. Inkább megcsinálom, és akkor szépen elvan reggel 6ig a tisztában. Volt, hogy kicsi pisi volt benne, nem cseréltem ki, 4kor ébresztőt fújt. Nem volt éhes, szerintem csak tiszta pelusért reklamált :D
8/13 anonim válasza:
soha nem tettem tisztába éjjel, csak ha nagyon tele volt a pelus, büfiztetni se büfiztettem éjjel és villanyt se kapcsoltam, 7 hetesen már 9 órát aludt éjjel :)
9/13 anonim válasza:
Minden etetés előtt tisztába teszem, teljesen mindegy mennyi van benne.
10/13 anonim válasza:
Ha nagyon tele van a pelus, akkor igen. Csak úgy rutinból nem. Egyébként nem javasolják a szakemberek, mert éberebb lesz tőle a baba, és nehezebben szokja meg hogy éjjel aludni kell. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha bepisil akkor nem kell kicserélni a pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!