Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szasztok ha van köztetetek...

Joco randiguru kérdése:

Szasztok ha van köztetetek 13-14éves lány akk szivesen meghalgatnám a véleményeteket hogy mijen egy, , jó pasi? "; )

Figyelt kérdés
Én egy 14 éves fiu vok és szeretnem kikérni a véleményeteket! ; )

2015. aug. 28. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
14 évesen pasi :D Lassan eljutunk odáig hogy a nagycsoportos óvodás is pasi lesz :D
2015. aug. 28. 23:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Kajakra xd
2015. aug. 28. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi én 16 vagyok,de nekem pl nagyon bejonnek az olyan pasik akik tudnak irni! *.* 😂😂😂 14 evesen te sehol nem vagy pasi,max egy kamasz fiucska! :)
2015. aug. 28. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok és a vok között csak az AGY a különbség, de látom itt nincs.
2015. aug. 29. 00:05
 5/6 anonim válasza:
Nos, eltekintve a helyesírási hibáidtól, nekem általában azok a fiúk tetszenek külsőleg akik úsznak. Emellett fekete vagy sötétbarna haj, zöld szem, szép mosoly, ehhez pedig társuljon egy ápolt és igényes külső. A természete legyen kedves, egy kicsit lovagias, de ne akarjon állandóan megvédeni és fizetni helyettem, mert ezekre egyedül is képes vagyok...
2015. aug. 29. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más a véleménye, szóval ne akarj olyan lenni, mint amilyet leírunk itt.

Nekem személy szerint olyan, aki nagyon szeret engem, középmagas, nem igazán izmos, de nem is duci és van valami aranyos "hibája", pl: mindig eltéved, vagy van a szobájában elrejtve egy plüss, akivel kiskorában aludt, stb...

2015. aug. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!