Lányok ez a típusú haj nektek bejön?
Ha az izgalmas nálad azt jelenti, hogy idióta, akkor többé kevésbé egyetértek veled.
Mellesleg fodrász vagyok, és sokmindentm ondanék erre a hajra, de azt nem, hogy praktikus...
Figyelj, most őszintén ez a gond ? Mert akkor megmondom én is a frankót !
Az a pasi a menő , aki kitud találni valami egyedit és izléseset, okés ? Nekünk is volt egy srác a sulinkba, akinek nem volt se Brad Pitt-es haja, se ilyen focistás sérója, hanem egy hozzá találó, eredeti frizurája volt és sokkal jobban tetszett, mint az ilyen sablonos frizurák
Persze, nyugodtan csináld meg magadnak, legalább még egy pasi aki elvesztlődik a tömegben, hűű mindjárt nem lesz egy pasi se akiért érdemes legyen megforditanom a fejem xDDD
Pedig az antennák cukik :)))
21/L
Ja, és ha mindenképp zselézni akarod, akkor tudom ajánlani a pssz-pssz zselét (:D) vagy van a Baleának is valami ilyesmi, fújós zseléje. Ezek nem látszanak a hajon, és ha beletúrnak, olyan mintha nem is lenne rajta semmi mesterséges cucc. Csak ne vidd túlzásba.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!