Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ez a típusú haj nektek...

Lányok ez a típusú haj nektek bejön?

Figyelt kérdés

Ne azt nézzétek , hogy ki van a képen, hanem a hajára koncentráljatok :)

[link]

2010. márc. 9. 20:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Nem. Fakó és csapzott.
2010. márc. 9. 20:56
 12/40 anonim ***** válasza:

nekem ez a fajta haj nagyon bejön,báár am láttam már olyat is akinek nem álltjól,neked hátha jól áll,szóval szerintem tök jó

15/L

2010. márc. 9. 20:58
 13/40 A kérdező kommentje:
Igazából ilyesmi hajam van már másfél éve, csak néha a fodrászom kissé hááát nem vágja le normálisra a hajam mondjuk így, és ez enyhe kifejezés. Nekem mindig is ez stílusú haj tetszett. Am nekem ilyen rövid hajam van, szoval a Zac Efron féle , meg az EMO(XD) féle hajak még csak meg se fordulnak a fejemben(na nem mintha vágynék rá), attól meg hogy vasaljam, hát attól elhatárolódok.
2010. márc. 9. 21:01
 14/40 A kérdező kommentje:
Szoval ha mindenképp zselézem a hajam, akkor milyenre?
2010. márc. 9. 21:02
 15/40 anonim ***** válasza:

20:58as vagyok

ilyenre zselézd

2010. márc. 9. 21:06
 16/40 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

De akkor a stílusodnak is ilyennek kell lennie.(laza, vagány)

20/L

2010. márc. 9. 21:06
 17/40 A kérdező kommentje:

Az én stílusom a laza elegancia, ha lehet ilyet mondani, szeretek ingben járkálni, mellé farmer, feltűrni az ing ujjat... Szoval nem az a jófiú stréber vagyok, ja és igen, fősulira járok, gondolom csak ideírom.

20F

2010. márc. 9. 21:10
 18/40 anonim ***** válasza:
Nem az emo haj a jó amibe bele lehet turni meg jól néz ki ha jól van meg csinálva:D
2010. márc. 9. 21:12
 19/40 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz pont nem illik. Mondjuk én fiú vagyok, így franc se tudja. Szerintem a laza eleganciához PONTOSAN illene az, hogy olykor el van feküdve a hajad, meg szétáll. Nagyon szimpatiksu az, amikor a hanyagság ötvöződik az eleganciával.
2010. márc. 9. 21:13
 20/40 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nagyon tetszik ez a haj:))))
2010. márc. 9. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!