huhú megint én :DD 1. xD nah szerintem legyen humoros, kedves, legyen jó alakja (nem kell h modell alkata legyen) szép, cuki arca legyen és nekem akkor bejön a csaj!
2010. márc. 9. 16:21
12/24 A kérdező kommentje:
Van 1 fiú,aki tetszik nekem,de ő sokkal tapasztaltabb,mint én,mert nekem soha nem volt még pasim,neki meg már rengeteg csaja volt.mit tegyek?
Am gáz,ha 13 évesen még nem smároltam??
2010. márc. 9. 16:25
13/24 anonim válasza:
1. vok megint xDD nah szerintem nem gond mert én 14 vok és én sem smároltam se nem jártam senkivel szal. mindenkire máskor csap le a szerelem és az nem jön mindig össze. szal nyugi hagyd h ő vezessen téged mivel neki van tapasztalata
[link] meny fel ide tudom h csaj vagy de itt sok minden van és innen bírod a hapsit tesztelni is
2010. márc. 9. 16:30
14/24 anonim válasza:
jah és azért ne engedd h tejesen ő vezessen nem kell egyből ágyba ugrani ha ő azt mondja! (meg szer. korai is lenne még) mondjuk simogasd a lábát v ijesmik
2010. márc. 9. 16:37
15/24 A kérdező kommentje:
Aha,én is ilyesmikre gondoltam.
De még nem járok vele.
Csak szeretnék nagyon,mert nagyon szeretem.
Mivel vehetném le a lábáról?
2010. márc. 9. 16:41
16/24 anonim válasza:
hát amiket írtam azokkal. ő közeledik hozzád? v vettél észre vmi jeleket? mert ha ő nem szeret téged egyáltalán akkor nem nagy az esély. próbálj vele kettesben maradni és beszélgess el vele (de ne arról h mijen sz*r idő van meg h nézted a F1-et? ne ilyeneket hanem kicsit komolyabban) viccelőd el vele és utánna kicsit próbálj vele a szerelem ről beszélni de ne úgy h konkrétan rá jöjjön h mi a szándékod. szemezz vele és mosolyogj rá, de amikor szemeztek ne bámuld hanem nézz a szemébe kb 5 mp.-ig utánna valahova máshova utánna megint a szemébe és így.
2010. márc. 9. 16:50
17/24 anonim válasza:
én írok akinek még nem volt csaja...
2010. márc. 9. 16:51
18/24 anonim válasza:
de azért jó tippek nehogy azt hidd h nem. még nincs csajom de észre vettem h jobban közelednek a csajok hozzám elmarhulunk meg ilyenek remélem már össze jön vmi neked is és nekem is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!