Írsz valami jó tippet kinézettel, személyiséggel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Bármit leírhattok,csak olyan legyen,ami szinte mindenkinek bejön,és divatos ;)
Legyen egyedi a tipp!!
(:
2010. márc. 9. 15:53
1/24 anonim válasza:
először is fiú vagy lány vagy? jah + kor :)
2/24 A kérdező kommentje:
jah elfelejtettem leírni xD
L/13
2010. márc. 9. 16:00
3/24 A kérdező kommentje:
és szerintetek a 165 cm/65 kg dagadt?? :DD
2010. márc. 9. 16:00
4/24 anonim válasza:
Egy csöppecskét, de ne kezd magad halálra éheztetni 13 évesen.
5/24 anonim válasza:
1. vok szerintem nem, de egy 5 kiló lemehet nyugodtan
6/24 A kérdező kommentje:
hát,szerintem több is mehetne,csak olyan édeszájú vagyok :DD
:/
:S
Tud valaki tippeket divattal,vagy ilyesmivel kapcsolatban?
2010. márc. 9. 16:08
7/24 anonim válasza:
úgy nézz ki, olyan alakod legyen, ahogy te jól érzed magad. és ne akarj másoknak megfelelni, csakis önmagadnak. (: hidd el, ha ez teljesül, az látszik, mert ha elégedett vagy akkor magabiztos is, és tetszel majd az embereknek. amit te gondolsz magadrol, azt látják rajtad mások.
17L
8/24 anonim válasza:
megint 1. vok :D nah nekem mondjuk bejön ha a lánynak a siskája hátra van fogatva egy lapos csattal ami nem olyan feltűnő és a többi pedig szabadon. Öltözködés pl. egy feszes naci, egy rövid ujjú póló vagy egy ujjatlan és erre egy cipzáros, csuklyás felső (ne legyen becipzározva teljesen v már eleve olyat vegyél aminek csak félig van a cipzárja) egy csuka a lábra és (suliba ne csizmát szer, meg már itt a tavasz inkább valami csukát). Kiegészítőnek pl. 1 nyaklánc, karkötő. Ne fesd magad! Esetleg ha van vmi buli de oda is csak valami szerényebbet! huh nem is tudtam h ilyet is tudok írni :) 14/F
9/24 anonim válasza:
jah és nem vok nagy divat követő kb. már 1 éve ugyan abban a cuccokban járok (első válaszoló) (lassan törzsvendég leszek már) xDD
10/24 A kérdező kommentje:
De édesek vagytok (:
Köszi mindenkinek ;)
Na fiúk,nektek mi tetszik a csajokban?
2010. márc. 9. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!