Mit tegyek, ha már ebben a korban ilyen nagy a mellem? Pedig csak 15 éves vagyok, és D kosaras melltartót kell hordanom.
Figyelt kérdés
Sokszor nagyon kínos. Alacsony vagyok, és ha a tükörbe nézek, az első dolgom az, hogy magamban elmotyogom: ,, Te jó ég, mekkora vagyok! " . A velem egykorúaknak alig van valami, és komolyan irigylem őket. Nagyon tud zavarni. :/2015. aug. 16. 12:20
1/3 anonim válasza:
Hidd el, sokan meg téged irigyelnek.
2/3 anonim válasza:
Ha nem okoz gondot a mindennapjaidban, akkor nem kell vele különösebben foglalkoznod. Amúgy ne aggódj, majd a többiek is felzárkóznak. ;)
3/3 anonim válasza:
Én is ennyi idősvagyok, ugyanúgy alacsony, ugyanekkora mellekkel. Engem nem zavarnak, ebben a tekintetben elfogadom magamat, bár az elég idegesítő, mikor észreveszem, hogy néhány fiú gyakorlatilag nem hozzám, hanem a melleimhez beszél... De szerintem fogadd el magad, hidd el, rengetegen irigykednek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!