Érdemes lenne már melltartót hordanom? 13/L
Nekem is akkora van és hordok,csak egy évvel idősebb vagyok :)
Ha nem akarsz hordani, akkor hordj sportmelltartót
Szivacsosat csak akkor hordj ha tökéletesen simul a melledhez mert nincs annál elborzaztóbb ha a melltartó és az mell között lyuk van. :)
14L
Szerintem hordj.
Én 11-12évesen sport melltartót
13évesen sima melltartót hordtam:)
Szóval én 2-3éve hordok melltartót a cicijeim szépek,gömbölyűek és feszesek:) Ugyanakkor van egy osztálytársam akinek a mellei lassan már a térénél lógnak mivel nem hordott melltartót(elég nagy cicjei voltak és mégsem hordott) és most már késő!Ha nem akarsz lógó ciciket akkor szerintem kezdj el melltartót hordani!:)
14L
Én 11-12 évesen kezdtem el hordani olyan melltartót, amiben nem volt merevítő, csak melltartó fazonja volt és kicsi szivacs volt benne. Emlékszem tesi előtt egy csomó lány nézte, hogy milyen szép melltartóm van, milyen szépen tartja a mellemet, kérdezték hol vettem (kínaiba). Aztán 13 évesen kaptam egy rendes melltartót, amibe volt már merevítő és egy kis szivacs. Alkalmi melltartónak vettük, pl. ünneplő alá, családi esemény stb. Aztán szép lassan elhordtam a mindennapokban, mert sokkal jobban éreztem magam benne, mint a másikban. Szóval 13 éves korom óta hordok melltartót. Akkor volt 70/A-s a mellem, most 75/B kb.:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!