Érdemes lenne kosaras melltartót hordanom? 12/L SÜRGŐS!
Eddig sport melltartót hordtam.
mellnél 74cm
mell alatt 69cm
Nem kortól függ, hanem mellmérettől...
Egyébkánt még A-s melled sincs, úgyhogy nem. Hordjál toppot.
Max ha ki akarod tömni zoknival.
Amúgy is felesleges, még szinte semmi tartanivaló nincs rajtad. Egy darabig még bőven elég lesz a top, nyugi, semmiről nem vagy még lemaradva. :)
Nem kortól függ. Hanem a mellméretedtől. De azt te döntöd el (nem mi a gyakorikérdések.hu-n két számadatból), hogy hogy viseled a saját melleid. Hogyan kényelmesebb? Nekem is ekkora melleim vannak (én 20 éves vagyok, de naugye, nem számít a kor), nagyjából - és ezek pl. egyáltalán nem nagyok.
Ha sportolsz, mindig jól jön a sportmelltartó (én is szoktam viselni, de kizárólag ekkor, mert nem tesz jót az állandó viselés).
Én máskülönben hétköznapi trikót hordok, néha-néha topot. Nem lóg, nem lötyög, jobb is így. Úgysem kell semmit megtámasztani.
Erre még nem kell melltartót hordani.
Mondjuk ha alul 70 leszel és a melleden 80, akkor érdemes egy A kosaras melltartót beszerezni, de abból sem kell kosarast, jó még a sportmelltartó, én is 15 éves koromig azt hordtam, pedig 75B-s voltam, vagyis alul 75, felül86-87cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!