Írnátok apró szépségtrükköket, tanácsokat?
Egy videót küldök, nemrég láttam, vannak benne jó dolgok, meg vicces a csajszi :D
Szia! :)
Rengeteg szépség trükköt/tippet kipróbáltam már.
Ami bevált:
Szem alatti karikára:
Készíts egy kamilla teát, a filtert ne dobd ki, tedd a fagyasztóba picit. Vigyázz, hogy ne legyen túl hideg. Tedd a szemed alá, várj vele picit, voila! :)
A teát meg idd meg... :))))
Kirepedezett, cserepes ajkak:
Itt a tél, és elég csúnyán mutat, ha az ajkad kiszáradt, kivan repedezve stb...
Nekem erre az egy kiskanál méz, két kiskanál cukor vált be. Keverj masszát a kettőből, és óvatosan masszírozd az ajkadba! Nagyon finom, én rendszerint nem lemosni, lenyalni szoktam (xd), és puha, fényes lesz tőle a szád! Én imádom.
Miteszerek:
Rengeteg, de tényleg rengeteg mindent kipróbáltam már... több 10 ezreket hagytam a drogériákban...
Otthoni praktikaként én a kávé zacc, méz kombót használom, mint egy bőrradírt... keverj belőle sűrű masszát, körkörös mozdulatokkal, mintha arcradírt használnál dolgozd a bőrödbe, és pár perc után mosd le.
Nemtudom mennyire sminkelsz, vagy szereted a sminkeket. De, ha végképp nem akar eltűnni az, aminek nem kéne ott lennie, akkor ajánlom a Catrice Camouflage krém korrektort. Drogériás termék, pici fekete, kör alakú műanyag dobozkába van, olyan 1000ft körül, Mindent elfed! :) Remélem tudtam segíteni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!