Több kérdésem van ami inkább a szépség kategóriába tartoznak mégis más temájuak. Tudnátok tanácsokat, tippeket, tapasztalatokat, ötleteket, segítséget írni?
1.Nem lehet valahogy vastagítani a szájat?Az enyém nagyon vékony,örülnék ha vastagabb lenne.
2.A mosolyt lehet fejleszteni,szépíteni, és ha igen hogyan?
3.Hogy lehet eltüntetni a mitiszereket?
4.Hogy tehetném szebbé,fényesebbé,selymesebbé a hajam?
5.Teltebb az arcom.Nem vagyok kövér csak az arcom pufi.Nem lehet lefogyasztani valahogy?
6.Fogfehérítésre valamilyen jó módszer?
Előre is köszönöm a válaszokat:)
1. optikailag lehet rúzzsal, szájkontúrral nagyobbítani, vagy vannak ilyen bizsergetős zsibbasztós ajaknagyobbítós szájfények/rúzsok. szerintem semmi értelmük, ha vékony a szád, az okkal vékony. valószínű így néz ki arányosan az arcod.
2. a mosoly akkor szép, ha belülről jön. nem attól szép, ha "szépen" mosolyogsz. az álnevetésektől meg az álmosolyoktól teljesen kivagyok :D
3. kinyomkodod, radírozod, gőzölsz és tonikkal áttörölgeted, vagy kozmetikus megoldja. arcpakolások is vannak kifejezetten mitesszerekre.
4. sok vitamin belülről, ásványi anyagok. pl cink
vagy kívülről: jó sampon, balzsam, hajvégápolók, hajolaj. sokféle módszer van rá.
5. arctorna. de amúgy nem sok esély van rá, barátkozz meg vele, ne akarj más ember lenni, kérlek. :)
6. havonta egyszer szódabikarbónával megmoshatod. ha a földiepernek szezonja van, akkor 2 dbot villával összenyomkodsz, teszel bele egy kávéskanál szódabikarbónát, és 5-10 percre ráteszed a fogadra. de amúgy rengeteg fogfehérítős pakolást találsz a neten, szerintem ez a leghatásosabb
Nekem a bizsergetős szájfény kicsit teltebb ajkakat varázsolt nem sokkal de szebb lett.
A mosolynál tényleg a természetes belülről jövő a legszebb.
A mitesszerekre svéd cseppet ajánlok(1000-1200ft 500ml) gyógynövényekből van van alkoholos és sima is az alkoholos fertőtlenít is én ezt szoktam minden este használni,áttörlöm egy vattakorong segítségével az arcom, fontos a rendszeresség és a sok folyadék bevitel,szénsavmentes ásványvíz és natúr zöld tea.
Nekem is kerekebb az arcom, a toka csak akkor megy le ha fogysz máskülönben nem igen.
Fogfehérítésnél a signal white now-t tudom ajánlani és a natúrális ásványi anyag fogport(gyógynövényes boltba meg tudod venni kb 500 ft) fehérebb lesz a fogad és a fogkövet is eltávolítja de ez is a rendszerességen múlik:)
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!