Szerintetek szép vagyok? Hány évesnek nézek ki?
2015. aug. 14. 13:21
11/26 anonim válasza:
Szerintem inkább szép mint átlagos, pár év múlva tuti jó nő lesz belőled. Kb. 14 lehetsz.
13/26 anonim válasza:
Szerintem szép lány vagy. Pár év múlva mikor már érettebb leszel akkor még jobban fogsz kinézni már ha jól tippelem a korododat. Szerintem olyan 15 lehetsz
14/26 anonim válasza:
stilus hanyagolhato, 14 nek nezel ki, es semmi extra szep a mosolyod, aranyoska vagy
15/26 anonim válasza:
Hát Krisztikém szerintem inkább nőj fel! 14 évesen inkább még barbizz.
16/26 anonim válasza:
Valaki eltalálta hogy mennyi idős vagy?
17/26 anonim válasza:
szerintem nagyon szép! én kb 14-re tippelek! de engem is érdekelne, eltaláltuk? :)
18/26 anonim válasza:
Szerintem szép az arcod,és kedvesnek tűnsz:)
Végre nem egy festett-szolis ribi
úgy 14-15-nek :)
19/26 Rebellious Dead Lady válasza:
Átlagon felüli, viszont a szemöldököddel kezdhetnél valamit. :) Kedves arcod van. Szerintem okyan 13 lehetsz.
Engem is érdekelne mennyi vagy igazából? :D
20/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 28. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!