Szerintetek szép vagyok? Hány évesnek néztek?
2014. máj. 18. 03:24
1/14 anonim válasza:
szerintem szép vagy! kicsit vékony, de szép. kb 14-16?
2/14 anonim válasza:
orrkarika nélkül még az esetem is lehetnél, de így nem igazán :\ (10/7)
szerintem olyan 14-15 lehetsz.
(28/f)
5/14 anonim válasza:
jól nézel ki !! :) mondjuk az orrkarika tényleg nem kéne , de 10/9 amiatt
6/14 anonim válasza:
Női szemmel szép vagy, csak ne grimaszolj. Szerintem még az orrkarika is jól áll. Kb 16-nak nézlek.
7/14 anonim válasza:
Az orrkarikád nekem se tetszik, pedig én is piercingelt vagyok...egyébként szép arcod van, női szemmel is, és a szemed gyönyörű...:)
16-17 évesnek nézlek én is :)
9/14 Dwight Schrute válasza:
te egy ronda neten élő 13-14 éves meleg srác vagy, akinek az a mániája, hogy kamu facebook adatlapot csinál és másokat hülyít. Van pár ilyen mint te, sajnos ez vmi betegség lehet, csak sajnos elfelejted, hogy a képre rá lehet keresni, ami után egyből lejön, hogy kamu vagy. Biztos jó érzés neked, hogy hülyítesz másokat, de egyszer fel kell majd nőni.
10/14 anonim válasza:
ő szép, csak épp nem te vagy :P
8/10 pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!