Ugyanolyan lehet még vagy inkabb haljak meg?
Figyelt kérdés
Ma egy testszőrnyíróval levágtam a hasamon lévő hosszú szőrszálakat két-három csíkban,de annyira ronda lett,hogy élni nem akarok és azon gondolkodom,hogy véget vetek az életemnek is. Leborotválni nem akarom,mert úgy még rondább lesz.
Kunkori,hosszú szőkés szőrszálak voltak..
Szerintetek lehet még ugyanilyen vagy hasonló vagy hagyjam az életem?
Annyira ronda vagyok,hogy azt elmondani nem tudom.
Végre helyreállt az önbizalmam,erre.. Ez történik.
Sírok egész nap és nem látom értelmét az életemnek.
Van egy ember,akivel összemelegedtem,de már le se merek feküdni vele..
Mit tegyek??? Lehet még ugyanolyan?
20/L
2015. aug. 13. 11:30
1/10 anonim válasza:
Levágtad? Pedig olyan sexy ha egy lánynak tiszta szőr a hasa. :D
2/10 anonim válasza:
Gyanta. Az segít a hasszőrön. Sokkal rosszabb volna, ha a fejformáddal volna gond, mert azon nem segít a gyanta.
3/10 A kérdező kommentje:
De nem akarom eltüntetni.. Most se tudom miért csináltam.. 1-2centis hosszú szőr volt,szőkés.. Mostmeg rövid valami.. :(
Meg így erősebb lesz...
2015. aug. 13. 11:41
5/10 anonim válasza:
Atyám, ha a világon ez lenne a legnagyobb problémája..az én betegeim meg leukémiásak, (van aki veled egykorú) és rohadtul élni akarnak..többsége mégsem marad életben. Szerintem nem kellene hülyeségeket írni egy kis szépséghiba miatt..majd visszanő, és kihúzod csipesszel.
6/10 anonim válasza:
Most akkor szőrösen akarod,vagy nem???? Döntsd már el,de ha ilyen sík vagy,akkor jobb lesz ha a kérdésedben szereplő utóbbit teszed....
7/10 anonim válasza:
Ha ennyi elég neked a halálhoz, akkor ég veled.
8/10 anonim válasza:
Ha gyantázod vagy epilálod, akkor tövestől szeded ki a szőrt, tehát nem tud megvastagodni, mint borotvával.. 20 éves vagy, de ilyeneket nem tudsz és egy ilyentől meg akarsz halni?? Akkor az én esetemben mit csinálnál?? Anyum meghalt, apum alkoholista, el tudod képzelni mennyire sok életkedvem van..
9/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg meghalnék ennyi miatt. Emberek,gondolkozzatok. Köszönöm a segítséget amúgy.
2015. aug. 13. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!