Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek menő?

Hogyan legyek menő?

Figyelt kérdés
Mi számít menő öltözködésnek? A haj típusban csak annyit,hogy az ecset meg a páva hajon kívül milyen haj a menő?

2015. aug. 12. 22:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Félreérted utolsó,nem divatmajom akarok lenni,nem tudom meg nem is követem,hogy mi a divat és nem is akarom követni.Meg tudtommal a divat meg a menő között van különbség.
2015. aug. 14. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos és kedves és az emberek szeretni fognak. Legyél humoros és vicces és az emberek veled nevetnek majd.
2015. aug. 17. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Az ecset meg pávahajak szerintem gusztustalanok, és engem nagyon taszít; meg teljesen férfiatlan szerintem, bocsi nem sértésből senkinek, nem akartam senkit megbántani, elnézést.

Ne menő legyél, hanem jól nézzél ki. Mutass szépen a ruháidban. Ízlésesek legyenek. Ne legyen olyan, hogyha ránézel, széthasadsz, annyira durva. Pl amikor térdig érő póló, és térdig letolt gatya, na az borzasztó. Meg nem szeretem azt se, ha a pasik fülbevalót hordanak, mert nagyon keveseknek áll jól.

Menő meg hát szerintem úgy működik, hogy nincs se önbizalomhiánya, se túltengése, szóval jó a kisugárzása, és szívesen tartózkodik a közelében az ember.

Szóval, ha fullra tisztában van vele,hogy elvileg nem kevesebb és nem több senki másnál. Meg amolyan, jófej gyerek, aki tud úgy vicces lenni, hogy közben nem árt senkinek, meg olyan kis kedves mindenkivel, és bárkivel szívesen beszélget; szerintem talán ezek, de én nem tudom, nem értek hozzá. És még1X sorry, ha valakit megbántottam.

2015. aug. 17. 14:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Na és most azzal jövök,hogy önbizalom hiányom van! :D

Mondjuk 1-2 baráttal még el tudok beszélgetni a valóságban,online meg akárkivel/akárkikkel el tudok létszámtól függetlenül.

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2015. aug. 17. 15:10
 15/16 anonim válasza:
56%
szerintem tartsd a stílusodat, és ne akarj megváltozni, mert ha valakit jobban meg akarsz ismerni, és az rájön, hogy mégsem az vagy, akinek mutatod magad, akkor lehet csalódni fog
2015. dec. 12. 19:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Most látom,hogy eléggé rosszul fogalmaztam meg a kérdést!A kérdés valójában ez:

Hogyan legyek népszerű?

2016. jan. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!