Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek menő?

Hogyan legyek menő?

Figyelt kérdés
Mi számít menő öltözködésnek? A haj típusban csak annyit,hogy az ecset meg a páva hajon kívül milyen haj a menő?

2015. aug. 12. 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Mitől menő az ecsethaj?
2015. aug. 12. 22:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi.
2015. aug. 12. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, az ilyen emberek hozzájárulnak a napi röhögési rekordom megdöntéséhez :D
2015. aug. 12. 22:35
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Ecset hajjal maximum festeni tudsz.. Hódítani nemigen, csak a tiniribiknel
2015. aug. 12. 22:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem tűnt fel,hogy én utálom a pávákat meg az ecseteket? xD Amúgy meg kérlek titeket ne trollkodjatok.
2015. aug. 12. 22:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

maradj penge teso.

hogyan nezzunk ki jol

1. lepes: tukor hasznalat. mi nez ki rajtam szarul/jol mit szeretek a kulsomben, mit rejtenek el, esetleg kire hasonlitok. egeszseges onkepet alakitok ki.

2. lepes: google hasznalat. utana nezek stilusiranyzatoknak, vagy ha mar valamit kepviselek annak tuzetesebben, pl ha rocker vagy akkor annak, ha tengeresz stilusu annak, ha hipster annak, ha elegans annak, es meg sorolhatnam... ha meg semmihez nem kotodom akkor nekiallok divatos oldalakat bongeszni:

lookbook

tumblr

weheartit

behance

stb.

es varom az ihletet. ha elozoleg kiderult, mert okosan meglattam a hasonlosagot, hogy pl zac efronra hasonlitok, erdemes az o stilusat is megvizsgalni, hatha ami neki jol all neked is. (pl ocsem nagyon hasonlit tom hardyra, hajat a fodrasznal olyanra kertem mint a 2015 os madmaxben, es nagyon jol all neki IS)

3. lepes: penz, es celtudatos bevasarlo lista hasznalat: talan a legnehezebb resz. elmegyek es a kinezett stilushoz valogatom ossze a ruhakat amiket vasarolok. es ha meg nem lenne eleg fel is kell probalni, visszaterni az 1. pontra, leellenorizni, hogy attol mert tetszik az a cipo a polcon jol all e, ugyanis 160 centi vagyok 46 os labbal, es valami visszafogottabb darabot kene venni nem egy neonpink nike airmaxet

4. lepes: mar csak hasat be, mellett ki es hordjuk, kepviseljuk sajatunkkent a stilust, hagyjuk hogy atjarja a boldog erzes a lelkunket, hogy minden ruhadarab passzol ️

2015. aug. 12. 22:55
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Aki menő akar lenni, az már alapból gáz...
2015. aug. 13. 09:07
 8/16 anonim válasza:
Az a baj hogy altalaba mindig azok a mencik akik nem akarjak
2015. aug. 13. 09:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Én mondjuk azért szeretnék menő lenni,hogy ugye új suli,új osztálytársak lesznek.És népszerű szeretnék lenni,tudom mondani könnyebb,mint megcsinálni.
2015. aug. 13. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Ne azzal akarj népszerű lenni, hogy majmolod a divatot, és "menőzöl".
2015. aug. 14. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!