Hogyan legyek menő új suliban?
Huzz egy papirzacskot a fejedre az elso napon.
Az tuti meno.
A lényeg, hogy olyan kinézetet/kisugárzást nyújts az első nap, első héten, amit egész évben fenn tudsz majd tartani. Azzal szórakozunk gimiben, hogy nézzük, ahogy a kis kilencedikesek első héten, a kitartóak egész Szeptemberben szépen felöltöznek, minden makulátlan, mintha a Gossip girlből léptek volna ki, aztán megunják. Úgyis kierül, ha nem önmagad adod :)
Attól is függ, milyen társaságba akarsz tartozni. Szerintem a legjobb, ha önmagad adod, stílusilag és személyiségileg is, mert akkor hozzád hasonló embereket találsz majd. Nyilván vegyél pár új ruhát, ha szeretnél, a fogyással meg óvatosan, inkább változtass pár dolgot az életmódodban, ha nem érzed jól magad. De minden ilyet magadért, és csak magadért csinálj, ne azért, hogy másoknak megfelelj. Persze jót tesz (bár kíváncsi lennék a súlyodra és a magasságodra, nem túlzod-e el) de én se azért lettem egy pöppet népszerűbb, mert lefogytam, hanem azért, mert emiatt magabiztosabb vagyok, és több helyre merek elmenni.
"162 cm vagyok és 50 kg, nem tudom hogy ez-e a normál arány"
Semmi gond nincs vele, ne aggodj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!