Fiúk, lányok írjátok létszi írjátok hozzá kort is . Szerintetek dagi vagyok?
2015. aug. 9. 07:29
1/10 anonim válasza:
Jó kis husos vagy :)de a viccet félretéve,ideje elkezdened valamit sportolnod mert tényleg kövér leszel.
2/10 anonim válasza:
Nem vészes, ezen még konnyu segíteni. Felül jó vagy (karban) bár oda sem ártana egy kis feszesites. És ha jól látom a combodra is. De a hasad elég nagy, mint kb egy 3 hónapos terhese.
3/10 anonim válasza:
amúgy itt mindenki rohadt kedves mint mindig...
szerintem ez egy tökéletes női alkat, ha felveszel valami hozzád illő ruhát abban a formák még jobban kijönnek. Nagyon sok férfitársam köztük én is megőrülnék egy ilyen szép testért. 23/F
Ha ezt megtartod vagy nagyon minimálisan fogysz max 5kg. akkor a férfiak bálványa lehetsz én megbecsülném.
4/10 anonim válasza:
Az nem bunkóság ha elmondjuk az igazat. Ő igenis el van hízva, olyan mintha terhes lenne pedig nem az. Ez gáz, mert ilyen csak az lesz aki elhanyagolja a testét. Lehet hogy van akinek tetszik a lustaság, igénytelenség, de egy normális embernek nem. És ez magától csak rosszabb lesz majd, egyre kövérebb lesz ha nem tesz semmit. Változtatni muszáj.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha a csaj olyan 85-90 kiló körül lehet.
Van rajtad felesleg és ha ez dagi akkor igen. Nekem ez már sok de van akinek ez jön be
19/F
6/10 anonim válasza:
Igen,dagi vagy. De gondolom még fiatal vagy, könnyen alakítható. Diétázz, és kezdj el mozogni, mert idővel a helyzet még rosszabb lesz. Idősebb korban nehezebb fogyni is, tapasztaltam.
26/N
7/10 anonim válasza:
Igen. Érdemes lenned sportolni, mert látszik, hogy nem a kedvenced. Valamint egy jó fehérnemű is segíthet
8/10 anonim válasza:
:o Nagyon sexy vagy. :D Pont ez az alkat az ideálom, imádom az ilyen szép kis pocikat. :D Amúgy meg nem vagy dagi, csak husi és gyönyörű.
9/10 anonim válasza:
Engem naaaaagyon de nagyon érdekel, hogy ezt a kérdést miért tetted fel. Nemhogy élőben de még képeken is látod magad. Hogy a francba van az hogy te ezt nem tudod megítélni? Ez nem vélemény kérdése.
10/10 anonim válasza:
Bocs, de szerintem nagyon, de nagyon gyorsan változtatnod kellene, mert igen több felesleg van rajtad a kelleténél és ez már nem esztétikus (finoman fogalmazva). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!