Lányok, nektek tetszik, ha egy fiúnak le van borotválva a lába?
Figyelt kérdés
A barátnőm rá akar venni, hogy tegyem meg. Sokat járok rövidnadrágban (szintén az ő kérésére), de most szőrös a lábam, ő meg azt szeretné, ha leborotválnám.2015. aug. 3. 01:59
1/8 anonim válasza:
Nem tetszik, sőt kifejezetten taszít.
Nekem egy férfi lába szőrösen szexi.
De erről is biztosan megoszlanak a vélemények, lesz olyan lány, akinek ez bejön.
20/L
3/8 anonim válasza:
És én is.. :)
Szerintem is elég furcsa a szőr nélküli férfi láb..
4/8 anonim válasza:
Az én párom sokáig borotválta ( versenyszerűen sportolt, és azok le szokták borotválni). Ma már nem versenyzik,csak hobbisportol,szóval igen hamar rábeszéltem,hogy ne borotválja le. Engem is taszít.
26/N
5/8 anonim válasza:
Nekem bejön.
Ha neked viszont nem, én hagynám szőrösen, a barátnődnek is el kéne ezt fogadnia.
6/8 anonim válasza:
Szerintem undorító , egy férfi lába szőrös és ez így van jól.
7/8 anonim válasza:
Nekem közömbös,rá bízom. Így is,úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!