Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!? Sok csávesznél látom, hogy le van borotválva a hóna alja, na most ez tetszik a csajoknak ?
sztem igénytelen ha vkinek kilóg a "méteres" szőr a hóna alól...
nekem az alap hogy a srác leborotválja a hóna alját...
sokan mondják rá h b*zis,pedig nem az. hanem igényes. lehet h régebben ez volt a férfiasság jelképe( a szőr),de most ,már higiéniai okokból sem javasolt. és hát valljuk be jobb érzés este úgy odabújni a párodhoz h nem veri ki a szemedet a hónalj kutyája :D (pl este ha fekszetek és felemeli a hónalját v bármi más)
17/L
Ízlések és pofonok, az biztos... Szerintem elég nőies ha egy férfi borotválja a hónalját... a férfi az legyen (tűrhetően) szőros és kész.
Szerintem itt az arany középút a legjobb, egy picit borotválni belőle(ha a szélein is nagyon kilóg), a többit meg rövidre nyírni.
Szóval engem csak az zavar, ha göndörödik, amúgy ne legyen csupasz...
18/L
borotválja, ha a lányoktól is elvárják, a fiúkba is legyen annyi higénia, és tisztaság. A lábát azért már nem kell XD a hónaljat azt sztem igen, ha nem is rendszeressen.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!