Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok!? Sok csávesznél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok!? Sok csávesznél látom, hogy le van borotválva a hóna alja, na most ez tetszik a csajoknak ?

Figyelt kérdés
mindenki írhat, na jó azért 21 felett már ne :))
2009. máj. 18. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Hát én kifejezetten taszítónak tartom ha a hónalja szőrős, meg szerintem sokkal higénikusabb, és nem izzad annyira. Az én párom rendszeresen borotválja. 18/L
2009. máj. 18. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

sztem igénytelen ha vkinek kilóg a "méteres" szőr a hóna alól...

nekem az alap hogy a srác leborotválja a hóna alját...

2009. máj. 18. 17:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát szerintem bejön a csajoknak :) nekem is pl :P de az sem zavar ha szőrös szóval mindegy, ízlések és pofonok :))
2009. máj. 18. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

sokan mondják rá h b*zis,pedig nem az. hanem igényes. lehet h régebben ez volt a férfiasság jelképe( a szőr),de most ,már higiéniai okokból sem javasolt. és hát valljuk be jobb érzés este úgy odabújni a párodhoz h nem veri ki a szemedet a hónalj kutyája :D (pl este ha fekszetek és felemeli a hónalját v bármi más)

17/L

2009. máj. 18. 17:30
 5/14 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, az biztos... Szerintem elég nőies ha egy férfi borotválja a hónalját... a férfi az legyen (tűrhetően) szőros és kész.

Szerintem itt az arany középút a legjobb, egy picit borotválni belőle(ha a szélein is nagyon kilóg), a többit meg rövidre nyírni.

Szóval engem csak az zavar, ha göndörödik, amúgy ne legyen csupasz...

18/L

2009. máj. 18. 17:32
 6/14 anonim ***** válasza:

borotválja, ha a lányoktól is elvárják, a fiúkba is legyen annyi higénia, és tisztaság. A lábát azért már nem kell XD a hónaljat azt sztem igen, ha nem is rendszeressen.

15/L

2009. máj. 18. 17:43
 7/14 anonim ***** válasza:
ez nem b*zis.Az b*zuis ha a labat vagy a kezet borotvalja.Szerintem meg nem csunya ha 2-3mm de azert ha cm mar hosszu.Amugy nem izzad ugy ha nem szoros.
2009. máj. 18. 17:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele semmi bajom, ha szőrős egy pasi hónalja. De szerintem leborotválva sokkal higiénikusabb, már csak azért is, mert így kevésbé izzad, sőt maga az esztétikai látvány se utolsó. Én azt mondanám, hogy így sokkal ápoltabbnak látszik egy pasi.
2009. máj. 18. 18:31
 9/14 anonim ***** válasza:
én fiú létemre borotvállom a honaljam és sztem is meg haverjaim szerint is sokkal normálisabb de a kezedet és a lábadat SOHA mert az télleg kisség langyi ;)
2009. máj. 18. 18:44
 10/14 anonim válasza:
nekem tetszik, igényesebb pasik már szőrtelenítenek.
2009. máj. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!