Olyan rondának érzem magam néha napján, néha ti is?
Figyelt kérdés
Nem mintha más napokon olyan baromi szép lennék. Nincs jó alakom se, a karomon pl elég dús szőrzetem van, a bajszomat is gyantázom, habár szőke, de én látom, és akkor gondolom más is látja, habár 20 éves vagyok, még mindig pattanásosabb vagyok mint egy pubertás korba lépő gyerek, a hajam is borzalmas, göndör és száraz, és olyan kb mint egy drótkefe, szeretném kiengedve hordani, de nem tudom, mert borzalmasan áll. Olyan elkeseredett vagyok ilyenkor... mindenki más ANNYIRA szép.2015. júl. 31. 13:21
2/5 anonim válasza:
Szia,küldhetsz képet,esetleg segíthetek,hogy min tudsz változtatni!Fel a fejjel,írj privit,küldj képet!:)
17L
3/5 anonim válasza:
Én is rengetegszer érzem magam így, főleg nyáron, mert ilyenkor izzad és vörösödik az arcom nagyon. De azért az nagyon nagy túlzás, hogy mindenki más annyira szép lenne :D. Figyeld meg egyszer jól az embereket egy forgalmas helyen, én a buszmegállókban szoktam nézegetni a tömeget, jó ha 10-20%-kal cserélnék kinézetet, pedig én sem vagyok egy Aphrodité. Ettől persze nem leszek elégedett magammal, de egy kicsit enyhít az elkeseredettségemen :D
4/5 anonim válasza:
Szia, nekem is küldhetsz privátban képet,segítek ha tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!