Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek van okom rondának...

Szerintetek van okom rondának látni magam?

Figyelt kérdés

egyáltalán nincs önbizalmam kövérnek, rondának látom magam, a fiúk rám sem néznek és úgy érzem soha nem fogok kelleni senkinek sem...16/l

[link]

2015. febr. 18. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy ronda.

Azért nem néznek rád, mert TE rondának látod magad és pocsék az önbizalmad.

2015. febr. 18. 17:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem gyonyoru szep vagy:) szep az arcod, a borod... az alakodat nem latom... ;) 22/L
2015. febr. 18. 17:41
 3/17 anonim ***** válasza:
nem vagy ronda, csak kicsit dundi ... legyen önbizalmad, szeresd magad és akkor más is szeretni fog
2015. febr. 18. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Ronda eppen nem vagy, de ezen a kepen legalabb 30 evesnek nezel ki.. nem tudom minek ennyi vakolat.
2015. febr. 18. 17:57
 5/17 A kérdező kommentje:

Nincs vakolat max amit használok szemceruza és ajakbalzsam

Egész alakos:

[link]

2015. febr. 18. 18:02
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem vagy ronda, csak merj mosolyogni, mert olyan, mintha unnád az életet. Egy mosoly csodákra képes és meghozza a kisugárzásodat is! ;)

22N

2015. febr. 18. 18:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Látszik rajtad, hogy milyennek gondolod magad és ez ront is a kisugárzásodon.

Jó lenne, ha leszoknál erről a hülyeségről, hogy rondának tartod magad, mert tényleg az lesz a vége, hogy nem fogsz kelleni senkinek.

Te is vagy ugyan olyan szép, mint bárki más, csak legfeljebb ők jobban tudják, hogy mi áll jól nekik, vagy valami ilyesmi.

Szerintem lehetnél szép is, sőt, de ahhoz először belül kellene változnod.

2015. febr. 18. 18:38
 8/17 anonim ***** válasza:
amúgy dundinak se mondható. átlagos testalkat ez.
2015. febr. 18. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha még nincs kialakult stílusod (ha van, akkor nem szólnék bele):

Öltözz úgy, mint azok, akik tudják magukról, hogy szépek. Öltözz úgy, mintha tudnád magadról, hogy szép vagy.

Ennyin múlik szerintem.

Most egy nagyon tucat példát hozok, de egy kék szaggatott farmerrel, betűrt fehér felsővel, fekete bőrdzsekivel, kb. bármilyen lapos cipővel, esetleg egy sállal, pont úgy néznél ki, mint mindenki, aki átlagosan jól néz ki. Semmi kiemelkedő, de nem ronda.

Ahhoz, hogy kiemelkedően szép legyél, ahhoz kell stílus és kisugárzás, azt nem hiszem, hogy lehet utánozni.

2015. febr. 18. 19:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Látszik rajtad, hogy visszahúzódóbb vagy és hogy nincs annyi önbizalmad.

Egyébként első ránézésre azt gondoltam, hogy húha. :) Nagyon szép vagy szerintem és aranyos. Mosolyogj. :)

2015. febr. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!