Szerintetek van okom rondának látni magam?
Figyelt kérdés
egyáltalán nincs önbizalmam kövérnek, rondának látom magam, a fiúk rám sem néznek és úgy érzem soha nem fogok kelleni senkinek sem...16/l
2015. febr. 18. 17:36
11/17 anonim válasza:
A másik kérdéshez is leírtam h szép az arcod, a stílusod nekem nem jön be. Tényleg látszik rajtad h mit gondolsz magadról, jól jönne egy kis önbizalomtuning :)
12/17 anonim válasza:
Lerí a képről hogy csúnyának tartod magad, pedig nem vagy az, ellenben ez a haj nem áll jól szerintem növeszd meg.
14/17 anonim válasza:
Igaz. Szerintem a hajszíned nem áll jól. Csak tipp, mert nem túl jó a képek minősége, de szerintem nyár típus vagy. Abból is a "TRUE SUMMER". Inkább hideg, nem túl kontrasztos színekben gondolkodnék.
15/17 anonim válasza:
Szerintem a hosszú sokkal jobban állt. :)
16/17 anonim válasza:
nem vagy csúnya, csak a stílusodon kellene változtatnod szerintem. a hajad hosszával nincs gond, bár a hosszú haj talán jobban állt, de a frufru nem jó. vagy növeszd le, vagy legyen egyenes frufrud, mert ez a középen szétválasztott, ellentétes irányba elhajló nem előnyös, túl nénis. meg a pulcsid is az. szóval változtass, persze nem kell csöcskidobós p_csa módjára öltözködni. : ) csak vmivel divatosabban. a hajszíned is öregít, válassz valami világosabb színt, mondjuk középbarnát, ami felvidítja az arcodat. és a szemöldököd is lehet kicsit szebb formájú, vastagabb. : ) szerintem sokat dobna rajtad, és akkor te is jobban éreznéd magadat a bőrödben. : ) 25L
17/17 anonim válasza:
Gyönyörű vagy.:$$ ^^ A hosszú haj nagyon jól állt neked.:$ Bármit megtennék egy ilyen lányért mint te.:$ 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!