Scene hajam van, és felmerült bennem az az ötlet hogy oldalt felnyírom a hajam. Szerintetek maradjon így a hajam vagy nyírjam fel?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat szeretnék, senki ne írja hogy "gusztustalan" stb. nekem tetszik, és mellesleg nem ilyen véleményekre vagyok kíváncsi.
15/L
2015. júl. 31. 02:10
1/11 anonim válasza:
Ha fel akarod nyirni akkor tedd azt :D
Szerintem ugy is jol nezne ki.
2/11 opened paradise válasza:
Én pont szeretem ezt a fajta stílust...
Hogyan?
Körbe?
3/11 A kérdező kommentje:
2015. júl. 31. 12:01
4/11 A kérdező kommentje:
*valahogy :D
2015. júl. 31. 12:01
5/11 anonim válasza:
Jó ez a haj de arra készülj fel hogy lesz aki ezt nem fogja szépnek tartatani,van egy ismerősöm neki is hasonló van viszont őt megszólják emiatt(tudom hogy nem szabad más emberek véleményére adni csak gondoltam azért szólok).
6/11 opened paradise válasza:
Na kék meg a másik gyengém :D
De a leopárd minta felejtős szerintem...
7/11 A kérdező kommentje:
Igen én sem leopárdosat szeretnék:D csak a kék miatt tettem be ezt a képet ;)
2015. júl. 31. 16:40
8/11 anonim válasza:
Nem nyiratnám fel. De nem az az oka h nem tetszik, hanem ha megunod nagyon béna ahogy nõ. Helyedben csak fonnám oldalt(mint az afrikaiaknak). Láttam az egyik ilyen tini ismerõsömnél. Mindenki azt hitte elsõre h fel van neki nyírva. Jól nézett ki. Ha megunod nem kell idegbajoskodni a növesztéssel...
9/11 opened paradise válasza:
Neked is az van? :)
Meg a másik,amikor ilyennél meghagyja ott a pajesz részt...
Az borzasztó.
10/11 A kérdező kommentje:
Felnyírtam a hajam! :) életem legjobb döntése volt *o* annyira jól néz ki rajtam:33 köszönöm a bíztató válaszokat:))
2015. aug. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!