A szülieim nem engedik hogy szemöldök piercinget csináltassak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hogy vegyem rá őket higy megengedjék? Anyukam engedne de apukam nem es anyut is befolyasolja. Tudnatok mondani par dolgot amivel ravehetnem oket?2015. jún. 27. 19:58
2/17 anonim válasza:
Apád normális ember, hallgass rá.
3/17 A kérdező kommentje:
15L
2015. jún. 27. 20:11
4/17 anonim válasza:
Akkor bizony nem veletlenul nem engedik. Fel ev mulva megunod, es egy eleten at ott lesz a heg, ami marad utana.
5/17 A kérdező kommentje:
A heg egyaltalan nem zavarna. Tud valaki egy epkezlab ervet mondani hogy miert ne csinaltassam meg?
2015. jún. 27. 20:24
6/17 anonim válasza:
Azért ne, mert ronda. Heges leszel utána, ami most nem érdekel mert még csak egy gyerek vagy, de ha már felnőtt nő leszel nagyon zavarni fog...
7/17 A kérdező kommentje:
Jezusom, egeszen biztos vagyok benne hogy nem erdekelne van mar par hegem amik komolyabbak mint amilyen az lenne, sot hogy oszinte legyek imadom a hegeket, furan hangzik de tenyleg a vilagon semmi bajom nincsen veluk. Olyan ervekre gondoltam amik nem a hegekkel kapcsolatosan vagyis mas ellenerv, illetve olyanra amit en mondhatnek a szuliemnek...
2015. jún. 27. 20:36
8/17 anonim válasza:
Köss alkut, hogy ha a bizonyítványod színötös lesz, akkor engedjék meg :) Szerintem ilyen alkuba szinte minden szülő belemegy.
Miért akarod ennyire?
9/17 anonim válasza:
15 évesen MINEK?
Ronda eleve minden korban.
10/17 A kérdező kommentje:
#8 nem tudom miert akarom ennyire, de nagyon tetszik... Egyebkent koszi lehet hogy valami ilyesmit csinalok vegulis nincsenek rossz jegyeim, annyira nem lenne nehez :)
#9 sok 15 evesnek van piercingje es erre a "minden korban ronda" megjegyzesre meg csak annyit tudok mondani hogy izlesek es pofonok valakinek tetszik valakinek nem. Es egyaltalan nem arrol volt szo hogy minden lehetseges testreszemre piercinget vagy tetkot alarok 15 evesen pusztan csak egy szemoldok piercinget ami szerintem a visszafogottabb piercingek koze tartozik.
2015. jún. 27. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!