Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15/L Szerintetek jó ötlet...

15/L Szerintetek jó ötlet hogy 2 nap múlva már piercingem lessz?

Figyelt kérdés

Anyukám megengedte de nem tudom hogy tényleg jó ötlet lenne-e ?

Nagyon félek hogy befog gyulladni:/

Szerintem túl fiatal nem vagyok egy piercinghez mert sok lánynak már 12 éves korukban van.

2015. júl. 14. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy milyen pc
2015. júl. 14. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen? Ha félsz tőle, akkor olyat nem javaslok, ami sokáig gyógyul, de ehhez tudnunk kellene, mit szeretnél.
2015. júl. 14. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Látom érdekeltek a válaszok! De amúgy akkor minek kell kérdést kiírni?
2015. júl. 14. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha már ilyen apróságtól is félsz hogy begyullad akkor nem neked való tényleg... nekem 2szer szakadt ki... na az fáj, de úgy igazán.
2015. júl. 14. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Több szempontból is rossz a kérdésed.

"Szerintetek" - eleve kezdjük itt. Miért szerintünk? Miért nem inkább az számít, hogy szerinted? Egyáltalán van olyan? Jobban adsz idegenek véleményére, mint anyukádéra?

Meg ez is... "Anyukám megengedte" - micsoda felelősségteljes lánnyal állunk szemben. Amíg anyád dönt bármiről is, nem vagy felnőtt, ergo csak hülyeségeket csinálhatsz a testeddel. Mondjuk még mindig egyszerűbb eset, mint a tetkó, mert egy idő után eltűnik magától a helye, de ez még nem azt jelenti, hogy csináld.

Ha félsz, akkor nem állsz készen rá, ez sem esik le?

"Szerintem túl fiatal nem vagyok egy piercinghez mert sok lánynak már 12 éves korukban van."

Na, és a végén ez az indoklás is igazán inspiráló, gratulálok. Ha minden tettedet ez az eszme vezérli, akkor ne csodálkozz, hogy pár év múlva hol találod magad (legjobb esetben is sehol).

Itt nem is a koroddal van a baj, vagy magával a pc-vel (mert azt én is szeretnék), hanem a mellé társult eszeddel, mentalitásoddal.

Elnézést a fejmosásért, de a válaszom egy határozott nem.

Mondjuk most már tök mindegy...

2015. júl. 14. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ,ha fül vagy köldök szerintem mehet,de máshova korai lenne
2015. júl. 14. 23:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köldök pc-t szeretnék ! Bocsánat hogy nem írtam oda!
2015. júl. 15. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 15. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!