15/L Szerintetek jó ötlet hogy 2 nap múlva már piercingem lessz?
Anyukám megengedte de nem tudom hogy tényleg jó ötlet lenne-e ?
Nagyon félek hogy befog gyulladni:/
Szerintem túl fiatal nem vagyok egy piercinghez mert sok lánynak már 12 éves korukban van.
Több szempontból is rossz a kérdésed.
"Szerintetek" - eleve kezdjük itt. Miért szerintünk? Miért nem inkább az számít, hogy szerinted? Egyáltalán van olyan? Jobban adsz idegenek véleményére, mint anyukádéra?
Meg ez is... "Anyukám megengedte" - micsoda felelősségteljes lánnyal állunk szemben. Amíg anyád dönt bármiről is, nem vagy felnőtt, ergo csak hülyeségeket csinálhatsz a testeddel. Mondjuk még mindig egyszerűbb eset, mint a tetkó, mert egy idő után eltűnik magától a helye, de ez még nem azt jelenti, hogy csináld.
Ha félsz, akkor nem állsz készen rá, ez sem esik le?
"Szerintem túl fiatal nem vagyok egy piercinghez mert sok lánynak már 12 éves korukban van."
Na, és a végén ez az indoklás is igazán inspiráló, gratulálok. Ha minden tettedet ez az eszme vezérli, akkor ne csodálkozz, hogy pár év múlva hol találod magad (legjobb esetben is sehol).
Itt nem is a koroddal van a baj, vagy magával a pc-vel (mert azt én is szeretnék), hanem a mellé társult eszeddel, mentalitásoddal.
Elnézést a fejmosásért, de a válaszom egy határozott nem.
Mondjuk most már tök mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!