Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy magas...

Mit gondoltok egy magas lányról? És egy alacsonyabbról?

Figyelt kérdés

14/L vagyok, 175 cm. Annyira utálom ! Szerintem a 160 cm körüli lányok a legszexibbek, a legnőiesebbek és egyszerűen tökéletesek, szerintetek nem ? Meg persze nem csak a 160 centisek, a 150 körüliek is ugyanilyen vagányak, annyira irigylem őket 8-))))

Ti nem igy gondoljátok ? Irjatok magasságot is, lécci !! :-)

2010. márc. 7. 09:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
40%

én nem szólom le a 210-es fiút, bár talán kicsit nyersen fogalmazott :D

azért mondjuk rövid lábúnak az alacsonyabbakat, mert mivel mi magasak vagyunk, ha nincs is kifejezetten hosszú lábunk (arányokban) akkor is hosszúnak tűnik. Míg egy alacsony lánynak ha ugyanolyan hosszú a lába mint a törzse, máris hülyén áll rajta a csőnadrág.

arról nem is beszélve, hogy egy alacsony lány sokkal "tinisebbnek" néz ki.

És az előttem szóló vmelyiknek: egy magas emberen sokkal inkább eloszlik a súly! pl ha én hízok 1 kilót, simán eloszlik a 173 centimen, de pl egy 155 centis emberen jobban meglátszik.

De ebből azt hisztek el, amit akartok.

Mindazonáltal nem nézem le az alacsonyabb embereket, annak is van előnye meg ennek is. (pl ők több fiú közül válogathatnak)

2010. márc. 7. 17:03
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

180cm-is vagyok és 25éves lány.

engem szabályosan csúfoltak középsuliban mert ilyen magas vagyok, tehát mindig szerettem volna alacsony lenni, és magassarkút hordani, nem beleverni semmibe a fejem, és nem észrevétlen lenni, (mivel ha valaki mellett állok közvetlenül észre sem vesz ha nem néz fölfelé). Pasikból is mindig alacsonyakba voltam szerelmes, és szerintem féltek is tőlem a magasságom miatt.

de újabban már élvezem ha néznek, egyedibben is öltözködöm ha már úgy is feltűnő a magasságom.

Az alacsonyabb lányok sokaknak azért jönnek be mert megvédhetik őket, emelgethetik , dobálhatják, és hajlékonyabbaknak is gondolják őket.

mára már megbarátkoztam a magasságommal, és másokat se nézek le a magasságuk miatt, hiszen erről tényleg nem tehetünk. Örülök, hogy ebből a szempontból is kirívok a tömegből.

2010. márc. 10. 23:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A 160 cm nem vészes. Én 162 cm vagyok és a suliban soha sem csúfoltak hogy alacsony vagyok. De két lány társamat, akik 154 és 155 centisek voltak, őket igen.

162 cm +6 centi sarok =168 cm, ami ideális magasság.

A 175 centis magasság is jó dolog, leírták, hogy miért (pl. szép hosszú végtagok, feltűnő...stb.).

Én mégsem lennék 170 cm sem, mert a párom is csak 172 cm, és én nem szeretek magasabb lenni egy férfinál.

2010. okt. 15. 19:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Én 172 vagyok és ugyanaz a véleményem, mint Neked kedves kérdező. De így kell elfogadnunk magunkat, mert ezen sajnos nem tudunk változtatni. De annak örülök, hogy sok mindenkinek tetszenek a magas lányok. :)
2010. nov. 18. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!