Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy magas...

Mit gondoltok egy magas lányról? És egy alacsonyabbról?

Figyelt kérdés

14/L vagyok, 175 cm. Annyira utálom ! Szerintem a 160 cm körüli lányok a legszexibbek, a legnőiesebbek és egyszerűen tökéletesek, szerintetek nem ? Meg persze nem csak a 160 centisek, a 150 körüliek is ugyanilyen vagányak, annyira irigylem őket 8-))))

Ti nem igy gondoljátok ? Irjatok magasságot is, lécci !! :-)

2010. márc. 7. 09:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

-nem, én tényleg szeretek alacsony lenni. Mit szeretek, imádok^^ Ez van, te szeretsz magas lenni, és nem hiszed el, hogy valaki szeret alacsony lenni. Én szeretek alacsony lenni, és elképzelni sem tudom, hogyan szerethet valaki magasnak lenni. Ennyi.

Amúgy meg nem hülyeség, amit leírtam. Gondolj bele józan ésszel: egy 155 centis lányt nehezebben vesznek észre, sokkal kitartóbbnak kell lennie, ha érvényesülni akar. És a kitartás meghozza gyümölcsét. Nem? Lélektan.

2010. márc. 7. 10:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Végülis ebben lehet, hogy van valami.. :)
2010. márc. 7. 11:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

én 16/l vagyok, és 152 cm.

én szeretek alacsony lenni, és szerintem a magasabbak és az alacsonyabbak is lehetnek szexik.

2010. márc. 7. 11:06
 14/24 anonim válasza:
66%

Kiábránditó milyen undoritóak vagytok

Ráadásul buták is, nem tűnt fel, hogy esetleg a kérdező is magassági problémával küzdő személy, aki igy akarta elérni, hogy őszinték legyetek ? Mennyi ökör egy helyen

Mióta nevezhetünk egy embert 'törpének' csak azért, mert 160 centi ? Tudjátok ti mit ért el az életben ? Azt hiszitek menők vagytok, csak azért, mert 20-30-40 centivel magassabbak vagytok ?

Hát akkor nem csodálom, hogy ez az ország oda jutott ahol vagyunk. Megérdemeljük a sorsunkat :-) Én azt hittem, hogy mi nagyobb intelligencia kapacitású emberek vagyunk

Ilyenkor szégyenkezve, de hangosan orditanám, hogy szégyellem, hogy itt élek és bár a nemzetiségemet nem, de a honfitársaimat igen. Azokat, akik ilyen mentális aberráltságra adnak bizonyitékot

A 210 centis ' férfinak ' meg üzenem, hogy én is nő létemre 182 centi vagyok, de sose kéne egy ilyen ostoba, gerinctelen, önkritikátlan, ferde önbizalommal rendelkező ember

Üdvözletem azoknak akik megérdemlik ! Ami pedig a magasságot illeti : a magas testtől az ember nem lesz se jobb, se bölcsebb ( lásd a 10:23ast )

2010. márc. 7. 11:20
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Ez az állandó kérdés-.- Szerintem nem sok befolyással van az ember személyiségére a magassága. Lehet szexi az alacsony is, és a magas is, és a 180 cm-es lány nem égimeszelő, a 160 centis meg nem törpe:S Ez a baj az emberekkel, különösen a magyarokkal: a tolerancia hiánya, a másság elfogadásának képtelensége. Én 175 cm vagyok, nem tudnék elképzelni szerelmemnek egy 180 alatti fiút, de attól még lehet egy nagyon jófej, kedves, értékes ember, akivel szívesen barátkozok.
2010. márc. 7. 12:56
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

Én 162 vagyok és imádom! Amikor még kisebb voltam és növésben voltam minden nap könyörögtem hogy nehogy magasabbra nőjek. És szerintem hatalmas hülyeség, hogy a magasak hízhatnak, mert nem látszik rajtuk. Szerintem meg pont hogy ha valaki annyira magas és még hízik is pár kilót akkor még feltűnőbb lesz és rájuk szokták azt mondani, hogy "de nagydarab", pedig hiába nem túlsúlyosak. Én meg ha felszedek pár kilót akkor is pici és aranyos maradok. És az, hogy mennyire vagy formás nem attól függ, hogy milyen magas vagy. Meg igazából semmi.

Pl. a két utolsónak teljesen igaza van.

2010. márc. 7. 13:32
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
nem értem ezt a rövidlábú kijelentést al alacsonyaknál. én 164 cm, de szerintem nem vagyok alacsony ráadásul hosszú a lábam. nem érzem magam kevesebbnek azoknál akik magasabbak
2010. márc. 7. 14:18
 18/24 anonim ***** válasza:
44%

Az alacsonyak gyűlölik a magasságukat, és meg is tudom érteni.

Én 169 vagyok és nagyon szívesen elfogadnám a plusz 6 centidet (:

2010. márc. 7. 14:57
 19/24 anonim válasza:
70%
a hosszabb lábak sokkal szexisebbek ;)
2010. márc. 7. 15:12
 20/24 anonim ***** válasza:
60%

Magasrol: "wuu de magas, dejó neki!!"

alacsonyrol: "szegény, ez olyan törpe mint én!"

17L

158cm

2010. márc. 7. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!