Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy magas...

Mit gondoltok egy magas lányról? És egy alacsonyabbról?

Figyelt kérdés

14/L vagyok, 175 cm. Annyira utálom ! Szerintem a 160 cm körüli lányok a legszexibbek, a legnőiesebbek és egyszerűen tökéletesek, szerintetek nem ? Meg persze nem csak a 160 centisek, a 150 körüliek is ugyanilyen vagányak, annyira irigylem őket 8-))))

Ti nem igy gondoljátok ? Irjatok magasságot is, lécci !! :-)

2010. márc. 7. 09:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
34%

Picikoromban mindig azt hittem, olyan magas leszek, mint az apám, aki 2 méter.

Hát, nem jött össze :D Mivel anyum alig 160 centi, ezért én is csak 170 körül vagyok. Szívesen lennék még egy kicsit magasabb, mert szerintem meg az a szép, ha egy ember - akár fiú, akár lány - "hosszú". Egyébként általában olyan alacsony lányokat látok, akik gömbölyűek is. Csinosak, de én nem cserélném el magam olyanra.

2010. márc. 7. 09:44
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem a gömböjű lányokat értettem, hanem a fittekre
2010. márc. 7. 09:51
 3/24 anonim ***** válasza:
37%
jaj ne viccelj mááár kislány! én 173 vagyok, és sokkal jobb mint alacsonynak lenni! Miért, te szeretnél rövidlábú lenni??? Meg ők hízékonyabbak is mint mi, mert rajtunk azért könnyebben eloszlanak a kilók. Hamarabb észrevesznek, sokkal dekoratívabb vagy és még modellnek is mehetsz. Ennyi :)
2010. márc. 7. 09:52
 4/24 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a magas lányok szebbek, feltűnőbbek, mint az alacsonyak. Kitűnnek az emberek közül, sokkal inkább megnézik őket, a ruhák is jobban állnak rajtuk. Gondold csak el. egy 150-160 centis lány nem tud úgy venni egy nadrágot, hogy ne kelljen rohanni a varróhoz, hogy méretre vágja. :) Szóval szerintem örülj neki, hogy magas vagy, sőt nőhetsz is még egy picit, akkor is szép leszel.
2010. márc. 7. 09:53
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
En 176 vagyok , nekem az az a velemenyem hogy lehet csinos alacsony is ,meg magas is, de hogy a 150-160 centisek szexibbek az nagy tevedes.
2010. márc. 7. 09:56
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Én alacsony vagyok. 164 cm. Igazából nincs vele gondom, ettől még hosszú combom van, és a pasiknak is tetszenek az alacsony lányok. Persze az hogy ki szexi meg ki nőies az nem magasságtól függ.
2010. márc. 7. 10:01
 7/24 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem így gondolom. Mi szexi van egy rövid lábú, vastag bokájú, puffancsujjú törpébe? Csak senki nem mondja a szemükbe nehogy megsértődjenek, ellenben a magasakkal ahol az első mondatban mindig szerepel a magasság. Nekem sokkal jobban bejönnek a magas lányok. Az, hogy ki menyire vagány szerintem nem a magasságtól függ.:) Egyébként bárkit büntetlenül lenézhetsz.:)Ki kell dolgoznod egy "igen te kis törpe" arckifejezést, ezzel az őrületbe lehet kergetni őket. Tapasztalat.:) Üdv. 210-ről.
2010. márc. 7. 10:23
 8/24 anonim ***** válasza:
49%

Örülj neki, hogy ilyen magas vagy, én is 175 vagyok csak 11 évvel idősebb tőled. Szebbek a magas lányok. Jobban tudsz öltözködni, bármit feltudsz venni, míg az alacsonyak, mindig azon törik az agyukat mit vegyenek fel, hogy hosszabbnak tűnjenek.

Úgyhogy csak örülj....

2010. márc. 7. 10:39
 9/24 anonim ***** válasza:
36%

Én 156 centi vagyok, és nem cserélnék senkivel sem, aki magas. Brrr... Egy alacsony lánnyal sokkal udvariasabbnak, épp azért vagyunk szexibbek, mert rajtunk a "kicsi is nagy", például egy olyan cici, ami egy colos lányon még a "borogatod elmúlik" kategóriába tartozik, nekünk már arányaiban egész jó:D Ráadásul az alacsonyabbak sokkal kitartóbbak és célratörőbbek így gyakran többre viszik az életben. Örülök hogy pici vagyok, nem cula, hálás vagyok a szüleimnek, hogy ekkorára hoztak össze.

Jah és nincs se tacskólábam, se vastag bokám, mások szerint is jó alakom van, és ezt nem azért mondják hogy ne sértődjek megXD Bár szerintem aki ilyet gondol, annak magával van problémája, és másra akarja kivetíteni. A kedves válaszoló csak nem egy 150 centis, 150 kilós dagadék, aki modellalkatnak adja ki magát?-.-'

2010. márc. 7. 10:45
 10/24 anonim ***** válasza:
52%

10:45!

"Ráadásul az alacsonyabbak sokkal kitartóbbak és célratörőbbek így gyakran többre viszik az életben." Ezt honnan szeded?? Ennél nagyobb butaságot le sem írhattál volna ide.

Egyébként bírom, amikor az átlagnál alacsonyabb százötvenvalahány centis emberek elkezdenek áradozni, hogy milyen jó dolog törpének lenni. Természetes, hogy bele kell törődnöd, hogy alacsonynak születtél, és így kell elfogadni magad. De ha túl sokat bizonygatod, hogy ez mennyire jó dolog, a vak is látja, hogy csak kompenzálni próbálsz.

2010. márc. 7. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!