Miért nem megy a gyantázás?
Tegnap vettem Veet Aloe verás meleggyantát (zöld, és nem patronos, hanem sima tégelyes) gyantát, de nem működik. A hátuljára ragasztott használati utasítás szerint (hozzáteszem amit a tetejébe raktak, azon minden spanyolul volt, így nem nagyon lehetett használni) beraktam fél percre a mikróba maxon (800 Watt), és kiszedés után vártam vele (a lecsavarható teteje nélkül). A jól átolvadt gyantát kavargattam a hozzáadott műanyag "spatulával", amíg rajta a kis hőjelző pont fekete nem lett (lehűlt annyira, hogy nem égetett meg). Felkentem szőrnövekedéssel megegyező irányba a a fürdés alatt felpuhult, tonikkal áttörölt és behintőporozott területre és ráraktam a saját, méretre vágott csíkját, azonos irányba és többször rásimítottam. A lehúzás legnagyobb lendületem ellenére is nehézkesen ment, a területet el nem engedő gyanta miatt (igen, szőrnövekedéssel ellentétes irányban téptem) és alig hozott le szőrt pár szálon kívül, ráadásul a fele ragacs rajtam maradt. Az említett területet eddig borotváltam, a szőr sűrű és kb 5-6 centis (nem méregettem vonalzóval, csak simán szemmel)szemmel. Átnyálaztam jó pár blogot, cikket praktikák után, de nem találtam újakat, csak azokat, amiket már használok. Mit szúrhattam el?
Ui.: Kezdő gyantás vagyok.
Bocs, elírtam, azt akartam írni, hogy 5-6 mm-esek a szőrszálaim. :S.Egyébként lehet, hogy túl sok gyanta maradt a spatulán.
Egyébként a Veet nem olyan rossz márka. Oké, nem egy méregdrága szupertermék, de nem is annyira rossz. Az x-epil sokkal vacakabb.
Hátha ez segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!