Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha gyantázás...

Nagyon ciki, ha gyantázás előtt állok és szőrösödő lábbal járkálok? 16l

Figyelt kérdés
Ilyen melegben nem bírok hosszúban lenni.
2015. júl. 23. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar mások szőrös lába. A sajátom zavarna, épp ezért inkább borotválom, a gyantára én nem fogok várni szőrös lábakkal. A gondolat is elborzaszt hogy hetekig szőrösen járjak.
2015. júl. 23. 14:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért megnyugtat,hogy nem zavar,ha a másé szőrös. Én is borotválom többnyire,de most le akarom gyantáztatni és növeszteni kell.
2015. júl. 23. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Máson engem sem zavarna, viszont magamon el nem viselném. Én is gyantát használok, amíg várok a követező alkalomra, amíg tehetem nem igen mászkálok sehova, ha pedig mégis, vékony cicanadrágot húzok.
2015. júl. 23. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát én azért megmosolyognám a dolgot őszintén szólva, de különösebben nem foglalkoztatna. Gyantázni szoktam én is, de ilyenkor nyáron ki nem bírnám, inkább borotválom. Ha lesz egy olyan hét, amikor kicsit enyhébb az idő és legalább egy lenge hosszú nadrágot vagy szoknyát el tudok viselni magamon, akkor növesztem a szőrt. De ilyen kánikulában, amikor muszáj lábat villantani... hát elég hülyén néz ki. :D

Persze nem mindegy hova mész, ha amúgy otthon vagy és csak a kisboltba szaladsz el, tök oké, ha a városba mész fagyizni, bulizni vagy strandra, akkor azért nem kéne, mert úgyis lesz egy paraszt, aki szóvá is teszi hangosan. :D

2015. júl. 24. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Pl. én még sosem figyeltem meg sehol se valakin h szőrős-e a lába. :) Magamon mondhatni zavar, de mondjuk úgy se járok rövidnadrágban.
2015. júl. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!