Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyantázás vagy borotválás?

Gyantázás vagy borotválás?

Figyelt kérdés
Láb és intim területre gondolok.

2015. jún. 24. 22:25
 1/5 anonim válasza:

Gyanta.

- Tövestől tépi ki a szőrt, mely csak 2-3 hét múlva fog újra kibújni, mely annyira puha lesz és fokozatosan vékonyodó. A minél több gyantáztatástól ritkább lesz és akár ki is kophat!

- Egy hátrányát tudok felsorolni, hogy ha olyan típusú vagy, akkor sajnos előfordulhat itt is 1-2 benövés, de jóval kevesebb erre az esély a gyanta mellett! Én is csak ritkább esetekben találkozok ilyennel! Eddig inkább a borotva által okozott benövések múltak el a folyamatos gyantázástól!

- Amíg a borotvát akár naponta vagy 2 naponta el kell végezni, a gyantát elég 2-3 hetente vagy akár havonta! Persze ilyenkor meg kell várni a megfelelő hossz szőr méretét, hogy gyantázható legyen, de ezt hála könnyű kibírni, hisz a folyamatos gyantázásnak köszönhetően ritkul és halványul a szőr és már nyáron is rövidnadrágba sétálgathatsz, mert nem fogja senki sem észrevenni!

- Gyors folyamat a gyantázás is, igaz jár egy kis fájdalommal, mely csak pillanatnyi és sajnos a piros pöttyök vele járó dolog, ami már másnapra nem is látszódik! De mindezekre már ott van a gyógymód! A gyantázás utáni balzsam!

2015. jún. 24. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Sose értem miről beszélnek az emberek, a gyanta nálam csak pár napos szőrtelenséget jelent, aztán 1 hétig vagy tovább kell növeszteni a szőrt hogy újra lehessen gyantázni, ez gáz és semmi értelme.

Én naponta borotválok, ami fél perc és kész, egyszerű és fájdalommentes. Még szőrbenövést sem okoz általában. Legalábbis nem annyit mint a gyanta.

2015. jún. 25. 15:48
 3/5 anonim válasza:
Hozzá kell tennem, hogy a tudomány fejlődésével már több fajta gyantatípus is elérhető, amik nem vagy rendkívül kis mértékben okoznak szőrbenövést, bőrirritációt, ilyen pl. a cukorpaszta.
2015. jún. 25. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyantázás. Utána sima a bőr, majd 2-3 hét után kell újra. Csak az a rossz benne, hogy meg kell várni míg a szőr megnő egy bizonyos hosszig, viszont ennek ellenére szerintem a gyantázás sokkal jobb.
2015. jún. 25. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a lábamat eddig gyantáztam, de aztán elegem lett belőle, mert nekem kegyetlenül fáj, rengeteg véraláfutásom is lett tőle, és semmivel nem később nőtt vissza, mint borotválásnál. Most már borotválom, nem fáj, minden második napon sima vízzel átmegyek a lábamon, és még olcsóbb is, mint a gyanta. Intim területeimet is borotválom, ott soha nem gyantáztam.:) 16/L
2015. aug. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!