Gyantázás vagy borotválás?
Gyanta.
- Tövestől tépi ki a szőrt, mely csak 2-3 hét múlva fog újra kibújni, mely annyira puha lesz és fokozatosan vékonyodó. A minél több gyantáztatástól ritkább lesz és akár ki is kophat!
- Egy hátrányát tudok felsorolni, hogy ha olyan típusú vagy, akkor sajnos előfordulhat itt is 1-2 benövés, de jóval kevesebb erre az esély a gyanta mellett! Én is csak ritkább esetekben találkozok ilyennel! Eddig inkább a borotva által okozott benövések múltak el a folyamatos gyantázástól!
- Amíg a borotvát akár naponta vagy 2 naponta el kell végezni, a gyantát elég 2-3 hetente vagy akár havonta! Persze ilyenkor meg kell várni a megfelelő hossz szőr méretét, hogy gyantázható legyen, de ezt hála könnyű kibírni, hisz a folyamatos gyantázásnak köszönhetően ritkul és halványul a szőr és már nyáron is rövidnadrágba sétálgathatsz, mert nem fogja senki sem észrevenni!
- Gyors folyamat a gyantázás is, igaz jár egy kis fájdalommal, mely csak pillanatnyi és sajnos a piros pöttyök vele járó dolog, ami már másnapra nem is látszódik! De mindezekre már ott van a gyógymód! A gyantázás utáni balzsam!
Sose értem miről beszélnek az emberek, a gyanta nálam csak pár napos szőrtelenséget jelent, aztán 1 hétig vagy tovább kell növeszteni a szőrt hogy újra lehessen gyantázni, ez gáz és semmi értelme.
Én naponta borotválok, ami fél perc és kész, egyszerű és fájdalommentes. Még szőrbenövést sem okoz általában. Legalábbis nem annyit mint a gyanta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!