A láb borotválása mennyire erősíti a szőrt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 14:33
1/9 anonim válasza:
Lábat nem borotválunk, hanem gyantázunk, vagy epilálunk. Midnen borotválás erősíti.
2/9 anonim válasza:
Durvább lesz az biztos és nem is ritkul.
Én gyantáztam, most epilálom már évek óta. Azóta sokat ritkult, van olyan rész, ahol már nincs is, nem szúr, hanem olyan piheszerű.
3/9 anonim válasza:
Hogy mekkora szar a gyik közösség....
Komolyan mondom hihetetlen. Múltkor írtam ugyan erre a kérdésre hogy megerősödik tőle a szőr erre meg kapom a savat hogy nem is úgy van mert van akinek a borotválástól kopott ki.
Minden időszakban más a vélemény???
4/9 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat mondom,nekem nagyon megerősödött tőle.F.
5/9 anonim válasza:
Én is a saját tapasztalatomat írtam le.
Szúrós lesz utána. Lehet, hogy nem erősebb, csak a vége erősebb és szúr. De kopni nem fog, mivel nem is tépik ki borotváláskor.
Nekem az epilátortól nagyon sokat ritkult.
6/9 anonim válasza:
Nem lesz erősebb, mivel már "belédkódolt", hogy milyen erős a szőrzeted. Azért tűnik erősebbnek, mert ahogy borotválod, csak a tetejét vágod le, azt is úgy, hogy... hát úgymond kettévágod. De mondjuk egy kihullott hajszáladat vágd el borotvával és nézd meg, hogy néz ki a vége.
7/9 anonim válasza:
Nem lesz erősebb mivel nem génmódosítást viszel véghez a borotválással, csak a szőröket vágod le. Kb 10 évig borotváltam a lábam, ugyanolyan mint az elején is volt, semmit nem változott, nem lett belőlem majomember. Persze tény hogy epilálni sokkal jobb... már akinek bírja a bőre.
8/9 anonim válasza:
10 éve borotválom, még mindig kevés, gyenge, és szőke.
9/9 A kérdező kommentje:
háát.. köszi a válaszokat:)
2015. máj. 7. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!