Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A láb borotválása mennyire...

A láb borotválása mennyire erősíti a szőrt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 6. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Lábat nem borotválunk, hanem gyantázunk, vagy epilálunk. Midnen borotválás erősíti.
2015. máj. 6. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Durvább lesz az biztos és nem is ritkul.

Én gyantáztam, most epilálom már évek óta. Azóta sokat ritkult, van olyan rész, ahol már nincs is, nem szúr, hanem olyan piheszerű.

2015. máj. 6. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Hogy mekkora szar a gyik közösség....

Komolyan mondom hihetetlen. Múltkor írtam ugyan erre a kérdésre hogy megerősödik tőle a szőr erre meg kapom a savat hogy nem is úgy van mert van akinek a borotválástól kopott ki.

Minden időszakban más a vélemény???

2015. máj. 6. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Én csak a saját tapasztalatomat mondom,nekem nagyon megerősödött tőle.F.
2015. máj. 6. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is a saját tapasztalatomat írtam le.

Szúrós lesz utána. Lehet, hogy nem erősebb, csak a vége erősebb és szúr. De kopni nem fog, mivel nem is tépik ki borotváláskor.

Nekem az epilátortól nagyon sokat ritkult.

2015. máj. 6. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz erősebb, mivel már "belédkódolt", hogy milyen erős a szőrzeted. Azért tűnik erősebbnek, mert ahogy borotválod, csak a tetejét vágod le, azt is úgy, hogy... hát úgymond kettévágod. De mondjuk egy kihullott hajszáladat vágd el borotvával és nézd meg, hogy néz ki a vége.
2015. máj. 6. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz erősebb mivel nem génmódosítást viszel véghez a borotválással, csak a szőröket vágod le. Kb 10 évig borotváltam a lábam, ugyanolyan mint az elején is volt, semmit nem változott, nem lett belőlem majomember. Persze tény hogy epilálni sokkal jobb... már akinek bírja a bőre.
2015. máj. 6. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
10 éve borotválom, még mindig kevés, gyenge, és szőke.
2015. máj. 6. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
háát.. köszi a válaszokat:)
2015. máj. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!