Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon gyorsan zsírosodik a hajam?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mit csinálja, mert ugyebár kamaszodom, rettentően zsírosodik a hajam. Most már hetente 2X mosok hajat, de akkor is, ha mondjuk hétfőn mosok, kedd estére már a töve zsíros! Rettenetes! Kérlek, segítsetek!

#hajápolás #zsíros haj kezelése
2015. júl. 20. 22:47
 1/5 anonim válasza:
én is igy vagyok vele naggyon idegesítő dolog,mást nem tudok tenni mint hogy kimosom,meg mióta semmi sprayt nem hasznáélok fürdésután a hajamra azóta kevésbé zsirosodik 16.l
2015. júl. 20. 22:55
 2/5 anonim válasza:
Nekem muszaj minden sajnos :(
2015. júl. 20. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a dolog fugg a taplalkozastol is,mennyire fogdosod a hajad napkozbe,illetve a parnan amin alszol milyen gyakran kap tiszta huzatot (mar ha van ugye..)

Most ilyen melegbe meg amugyse csoda ez.

2015. júl. 20. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
2-3éve én minden nap mostam hajat, mert annyira zsírosodott (vagy talán, mert minden nap mostam). Most 2-3 naponta szoktam. Elegem lett belőle, főleg, amikor már délután lelapult és zsíros volt a hajam (vagy már reggel). Eldöntöttem, hogy 2 naponta fogok hajat mosni, persze az elején nehéz volt, de összefogtam a hajam esetleg eltűztem hullámcsattal. Egy idő után már a 2. napon is szép volt. A 3. napot hintőporral/száraz samponnal bírta ki. A hajszíned teljesen mind1 csak jól dolgozd el a hajtövednél (ne sokat rakj rá) és jól fésüld át. Viszont, ha tényleg nagyon sötét vagy csak nem sikerül sose rendesen eldolgozni a hajtőnél, este is rakhatsz rá és reggelre felszívja a felesleges olajat a hajról/fejbőrről. Kétszer is samponozhatsz hajmosáskor és elhagyhatod a hajbalzsam használatát, inkább válasz kifésülést könnyítő sprayt, mert az ilyen lightosabb balzsamnak felel meg. Vannak jó házi samponok, pl a szódabikarbónás, amit úgy képzelj el, hogy fél literes flakonba raksz 1-2 kanál szódabikarbónát és megtöltöd tele vízzel. Aztán a kád fölé hajolva átöblíted a hajadat fele, aztán egy másik fél literes flakonba raksz 1-2 kanál almaecetet (esetleg sima ecetet)és megtöltöd vízzel aztán azzal is átöblíted. Persze ez után rendesen is moshatsz hajat, ez csak eltávolítja (ráadásul teljesen bio/természetes módon) a fejbőrödön lerakodott sok szilikont és egyéb anyagot ami a samponból/hajlakkból lerakodott csúnyaságokat. De figyelj arra, hogy a hajtöveidnél jó alaposan öblítsd át azzal és bele is maszirozatod (ujjbeggyel) a fejbőrödbe.
2015. júl. 21. 01:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. júl. 21. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!