Olyan gyorsan zsírosodik a hajam, hogy kb minden nap meg kellene mosnom. Ráadásul fénytelen és vékony szálú, a vége könnyen töredezik, és egyszerűen nem nő. Mit kezdjek vele?
Nekem akkor állt helyre a dolog (viszonylag), amikor elkezdtem nem enni annyi zsíros, olajos dolgot. Több vizet is iszok már,mint akkor. Magyarán odafigyelek ezekre.
Samponból is kifejezetten a zsíros hajra valót vásároltam. Arra figyelj, hogy a balzsamot csak a hosszára és a végére tedd fel, tudom, sokan azt is elkezdik beledörzsölni. Ne tedd!
Elvileg, ha citrom levével átöblíted vele hajmosás után, az is jó. Sosem próbáltam, csak sokszor hallottam/olvastam.
Vasalod a hajad?
Én, mióta igyekszem mellőzni a zsíros ételeket 4-5 naponta mosok csak hajat. Előtte kétnaponta kellett, és vasalni is csak akkor szoktam. A vége nem annyira száraz,de ha mégis, akkor olajat teszek rá, de szigorúan csak a legvégére.
Egyébként bírd ki, hogy több időt vársz két hajmosás között. Fogd addig copfba vagy valami, mert minél többször mosod, annál rosszabb.
Esetleg még száraz sampon. Fogalmam sincs mennyire egészséges vagy sem. Hallottam, hogy többen ezt használják, mert hamar zsírosodik a hajuk, így nem kell megmosni.
Ne vedd életbiztosításnak, én is csak hallottam, de lehet nem ártana utánanézni :)
Nekem nincs szükségem rá. Fiú vagyok rövid hajjal :P xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!