Hány cm lehetek max?
Figyelt kérdés
Most vagyok 13 évesen 152 cm és anya 165 cm apa meg 197cm :/2015. júl. 19. 07:24
3/5 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani..ha lány vagy, anyudnál kicsit magasabb v kb annyi, ha fiú apukádnál kicsit magasabb v kb annyi. DE ez koránt sem biztos, csak ez a legvalószínűbb.
4/5 anonim válasza:
Nos, én 14 évesen voltam 178 cm, most leszek szeptemberben 20 és 180 cm. Azt a két centit valószínűleg 15 évesen "szedtem fel" (ez persze nem 100%, mert utána pár évig nem emlékszem, h le lett volna mérve a magasságom, azt hiszem tavaly, vagy tavaly előtt óta emlékszem arra, hogy minden évben megmérték a magasságom, ami a mostani 180 cm), tehát kb. 5 éve nem nőttem semmit, pedig az emberi test állítólag 24 éves koráig alakulhat, magasság szempontjából is. Mások meg nőttek, 14 évesen magasnak számítottam a srácok közt, aztán veszítettem egy-két helyet a tornasorban. Ezzel az egésszel arra akartam kilyukadni, hogy kár ilyen kérdéseket feltenni, még ha esetleg szomorú is vagy emiatt, hiszen ez abszolút megjósolhatatlan lehet magasabbra nősz majd mint én :D
5/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2015. júl. 20. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!