Szerintetek hány kiló lehetek? 16/L
Naponta 4-5-ször eszem, általában mindig főételt, 2-3-szor édességet. Van, hogy háromszor vacsorázom, egyszer 6kor, majd 9-10kor, majd éjfél után ha addig fentmaradok, de akkor általában már csak valami kekszet, csokit vagy süteményt. Zöldséget egyáltalán nem eszem, néha uborkát vagy paprikát, gyümölcsöt úgy hetente. Majdnem minden nap eszem húst (csirkét, pulykát), és rendeteg tészta szerepel az étrendemben. Nem sportolok semmit. 170 centi magas vagyok.
Tudom hogy egészségtelenül étkezem, szóval ne írjátok majd le százszor, arra vagyok kíváncsi, hogy az elmondottak alapján hány kilónak tippeltek! köszi a válaszokat!
Ezt nem lehet így megbecsülni..hajlam, emésztés, genetika stb. kérdése, hogy ki mennyire hízékony.
Én, ha így ennék, szerintem kb 140 kg lennék, barátnőm meg hasonlóan eszik is 55-60 körül van.
Örülök, hogy tudod, hogy rohadtul egészségtelenül étkezel, de valószínűleg nem vagy kövér disznó, ha már így előadtad magadat. Egyébként én is 170 centi vagyok és 48kg, de mindennap eszek zöldséget, csak hogy nehogy visszatámadj bármivel is.
Szívesen írnám, hogy 200 kiló vagy, de valószínűleg valahol 50 és 60 között mozogsz.
16 éves csitriként, amikor még pörög az anyagcseréd, nem nehéz rossz életmód mellett is vékonynak lenni.
Na de, ha ugyanezt csinálnád 25 fölött....
63 kiló és 74 dekagramm.
Ha nem annyit mutat a mérleg, akkor vidd el szervizbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!