Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló lehetek?...

Szerintetek hány kiló lehetek? 16/L

Figyelt kérdés

Naponta 4-5-ször eszem, általában mindig főételt, 2-3-szor édességet. Van, hogy háromszor vacsorázom, egyszer 6kor, majd 9-10kor, majd éjfél után ha addig fentmaradok, de akkor általában már csak valami kekszet, csokit vagy süteményt. Zöldséget egyáltalán nem eszem, néha uborkát vagy paprikát, gyümölcsöt úgy hetente. Majdnem minden nap eszem húst (csirkét, pulykát), és rendeteg tészta szerepel az étrendemben. Nem sportolok semmit. 170 centi magas vagyok.

Tudom hogy egészségtelenül étkezem, szóval ne írjátok majd le százszor, arra vagyok kíváncsi, hogy az elmondottak alapján hány kilónak tippeltek! köszi a válaszokat!

2013. aug. 30. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez valami találós kérdés?
2013. szept. 1. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy, azt kell, hogy mondjam. Attól, hogy most vékony vagy és jól néz ki a tested, annak ellenére, hogy ilyen egészségtelenül élsz és étkezel, még nem lesz mindig így, és mikor majd löttyedt lesz a melled, a feneked, nagy és puffadt a hasad, zsíros a bőrőd, nagyon mérges leszel magadra, hogy ilyen jól szórakoztál azon, hogy most 16 évesen semmit sem kell tenned ahhoz, hogy úgy nézz ki, ahogy. Előre sajnállak.
2013. szept. 30. 12:23
 13/13 A kérdező kommentje:
oké nagyon sokan nem vettétek le a kérdésem lényegét. arra voltam kíváncsi, hogy hány kilónak kéne lennem úgy, hogy így eszem, nem pedig dicsekedni akarok azzal hogy vékony vagyok. de nyilván rosszul tettem fel a kérdést. köszönöm a sok "szánalmas vagy" és hasonló megjegyzést, jól esett nagyon. primitívek.
2013. nov. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!