Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilónak nézek ki? 13/l

Hány kilónak nézek ki? 13/l

Figyelt kérdés

Priviben megírom mindenkinek aki tippelt! :) 168 cm vagyok

[link]

2015. júl. 14. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 Queen06 válasza:

Nekem 75 kg-nak nézel ki.

Kíváncsi vagyok a valódi tömegedre! ;)

2015. aug. 6. 19:46
 72/84 A kérdező kommentje:
75-80 kozott
2015. aug. 6. 20:36
 73/84 anonim ***** válasza:
Nem annyira látni a képen de olyan 70-75
2015. aug. 17. 17:23
 74/84 anonim válasza:
4%

16 eves lany vagyok, 167cm es 40-43 kozott mozgok. Egyeltalan nem vagyok 'anorexias' vagy tul vekony, sportos vagyok es igen VEKONY, de nem aborexias.

Kedves kerdezo ez a mostani allapot szornyen rossz. Valljuk be van rajtad azert NAGYON sok felesleges kg, ami miatt nem csak gusztustalanul nezel ki, de meg egeszsegtelenne is tesz. Nagyon gusztustalan ha egy ember igy el van hizva. Mert nem cscak egy kis felesleg van rajtam...Nyugodtam fogyhatsz meg 15-20kg-t. Az pedig hulyeseg, hogy csak mozogj es egyel ugyanugy. Figyelj oda arra mit eszel, mozogj sokat. Sajnalom, hogy egy ilyen fiatal lany teste ilyen szornyu allapotban van. Tenyleg nem ertem miert jutnak el az emebrek ilyen messzire. Finom az etel, de ennyire nem. Anyum mindig is odafigyelt arra, hogy egeszsegeset egyek es sportoljak. Ezt a mai napra en is megtanultam, hogy fontos, es halas vagyok neki amiert figyrra, hogy ne legyek...hat oylan elhizott mint az kerdezo.

2015. aug. 17. 21:00
 75/84 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, elmondanám, hogy a 167 cm-hez a 40-43 kg pont olyan egészségtelen, mert kórosan alultáplált, mint a kérdező, aki el van hízva. Ne verd a melled, 52-60 kg lenne ideális és egészséges ehhez a magassághoz. De 16 évesen még úgyis meg vagy győződve, hogy neked van igazad.
2015. aug. 18. 15:11
 76/84 anonim ***** válasza:

Ez neked miert jo?:D

Nincs merleged es igy akarod kideriteni hogy hany kilo vagy?

2015. okt. 29. 07:37
 77/84 anonim ***** válasza:
75kg? Ne haragudj de hogy tudtál így elhízni? (Ne vedd sértésnek) Esetleg a családban van ilyen aki tőled több kg ? Szerintem sportolj sokat mert ez nem tesz jót az egészségednek hidd el . Nagy jorodban megse fogsz bírni mozdulni.Láttam már ilyet. Én is 13 vagyok 170cm és 52kg . És egyáltalán nen vagyok sovány.Sportos vagyok huába nem tesizek a suliba mert nem lehet a térdem végett. De gyógytorna létezik:) Sok sikert!
2015. okt. 29. 08:17
 78/84 A kérdező kommentje:
95 vagyok. A kérdés kiírása óta híztam. De nem mindenki lesz kover felnottkorara
2015. okt. 29. 11:28
 79/84 anonim ***** válasza:

Fuhaa... ez durva

Nem bantas de a sajat egeszseged erdekeben sprtolj es mindenbol ehetsz de mertekkel

En is tizenharom vagyok es en hizni akarok rengeteget eszek emellett sportolok de csak 42kg vsgyok:(

Amikor eszel, mindig egy picivel kevesebbet egyel mint amennyit szeretnel

Ha csokit vagy edesseget esetlwg vmi hasonlo egeszsegtele cuccot akarnal eni mondd azt magadnak: szuksegem van nekem erre? Ebbem nem jo anyagok vannak stb

Ibkabb igyal helyette egy pohar vizet

Mert az agy neha igy helzi ha szomjas vagy:) rem. Segitettem

:)

2015. okt. 31. 23:29
 80/84 anonim ***** válasza:
Bocs a sok helyesirasi hibaert de 23:31 van:"D
2015. okt. 31. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!