Hány kilónak nézek ki? 13/l
Nekem 75 kg-nak nézel ki.
Kíváncsi vagyok a valódi tömegedre! ;)
16 eves lany vagyok, 167cm es 40-43 kozott mozgok. Egyeltalan nem vagyok 'anorexias' vagy tul vekony, sportos vagyok es igen VEKONY, de nem aborexias.
Kedves kerdezo ez a mostani allapot szornyen rossz. Valljuk be van rajtad azert NAGYON sok felesleges kg, ami miatt nem csak gusztustalanul nezel ki, de meg egeszsegtelenne is tesz. Nagyon gusztustalan ha egy ember igy el van hizva. Mert nem cscak egy kis felesleg van rajtam...Nyugodtam fogyhatsz meg 15-20kg-t. Az pedig hulyeseg, hogy csak mozogj es egyel ugyanugy. Figyelj oda arra mit eszel, mozogj sokat. Sajnalom, hogy egy ilyen fiatal lany teste ilyen szornyu allapotban van. Tenyleg nem ertem miert jutnak el az emebrek ilyen messzire. Finom az etel, de ennyire nem. Anyum mindig is odafigyelt arra, hogy egeszsegeset egyek es sportoljak. Ezt a mai napra en is megtanultam, hogy fontos, es halas vagyok neki amiert figyrra, hogy ne legyek...hat oylan elhizott mint az kerdezo.
Ez neked miert jo?:D
Nincs merleged es igy akarod kideriteni hogy hany kilo vagy?
Fuhaa... ez durva
Nem bantas de a sajat egeszseged erdekeben sprtolj es mindenbol ehetsz de mertekkel
En is tizenharom vagyok es en hizni akarok rengeteget eszek emellett sportolok de csak 42kg vsgyok:(
Amikor eszel, mindig egy picivel kevesebbet egyel mint amennyit szeretnel
Ha csokit vagy edesseget esetlwg vmi hasonlo egeszsegtele cuccot akarnal eni mondd azt magadnak: szuksegem van nekem erre? Ebbem nem jo anyagok vannak stb
Ibkabb igyal helyette egy pohar vizet
Mert az agy neha igy helzi ha szomjas vagy:) rem. Segitettem
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!