Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilónak nézek ki? 13/l

Hány kilónak nézek ki? 13/l

Figyelt kérdés

Priviben megírom mindenkinek aki tippelt! :) 168 cm vagyok

[link]

2015. júl. 14. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
90%
nos és utolsó, hány kilóval számoltál? 50-e? :P
2015. júl. 16. 19:12
 52/84 anonim ***** válasza:
5%
Nem. az kicsit k.rv@ kevés lenne ehhez a magassághoz:P
2015. júl. 16. 19:19
 53/84 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom. De szexi vagy nagyon!
2015. júl. 16. 21:30
 54/84 A kérdező kommentje:
A lapos s.e.g.g. genetika, nem tudok vele mit kezdeni
2015. júl. 17. 16:48
 55/84 A kérdező kommentje:
Ahha, akkor értem hogy miért vagy ilyen h.ü.l.y.e! :D Akkor nem kell magyarázkodnod, félreértés ne essék, nyugi, semmi bajom a szellemi fogyatékkal élőkkel! :DD
2015. júl. 17. 18:45
 56/84 anonim ***** válasza:
90%
akkor zabálj csak nyugodtan tovább, ha ennyire meg vagy elégedve magaddal, de meglátod majd egy 3 év múlva a pasik a kortársaidat azért fogják méregetni, mert milyen csinosak téged meg azért, meg undorodnak attól mennyire igénytelen elhízott malac vagy
2015. júl. 18. 02:33
 57/84 A kérdező kommentje:
Komolyan azt hiszed, hogy meg vagyok elégedve magammal? Oke, elfelejtettem hogy te jobban tudod, bocsi! Ha csöndes vagy akkor antiszociális, ha hangos akkor figyelemhiányos, ha őszinte akoor bunkó, ha hazug akkor kétszínű, ha vicces akkor komolytalan, ha erős akkor érzéketlen, ha ha kedves akkor álszent, ha magabiztos akkor beképzelt, ha éleseszű akkor okoskodó, ha meg vagy elégedve magaddal akkor nagyképű, ha nem vagy megelégedve magaddal akkor depressziós, hogyha vékony akkor anorexiás, ha duci akkor hájas, ha átlagos akkor tömegcikk, ha alacsony akkor törpe, ha magas akkor létra, különleges akkor looser. Mégis milyennek kéne lennem ahhoz, hogy végre elfogadjanak??
2015. júl. 18. 08:06
 58/84 anonim ***** válasza:
16%

Kedves 60-as válaszoló!

Bár a kérdezőn van némi túlsúly, de te meg egy idióta paraszt vagy, és akkor még finom voltam.

1. Ki mondta neked, hogy a kérdező mindig mindent összezabál??

Miért lenne igénytelen? mi az az igénytelenség? Mikor nem törődünk a testünkel. Ez csak a testalkat? NEM. Haj, bőr, körömápolás, fogak, testszak, sminks stb. Rengeteg, igen igényes duci lány is van képzeld.

Miért utálnák a pasik? Tisztában vagy vele, hányan buknak a duci csajokra. Most, kedves kérdező, őszinte leszek, amennyire csak tudok. Ha sikerül ezt a testalkatot tartani még néhány évig, én garantálom, hogy dőlni fognak a fiúk utánad.

Jah, a BBW +SSBBW trendeket meg sem említem, noha népszerűbbek mint az anorexiás lányocskák:P

2015. júl. 18. 09:20
 59/84 anonim ***** válasza:
56%

62-es vagyok.

Még annyit: Leszarom mennyire pontozod le a válaszaim, te és néhány degenerált itten, de attól még megmondom a magamét:P

2015. júl. 18. 09:21
 60/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy beked van agyad! Köszönöm a választ, debaz a retard állatbúgx sem fogja megérteni sajnos mert nincs mivel
2015. júl. 18. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!